Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
FindHotel
Visa alla 9 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (19)
Filtrera omdömen
19 resultat
Medlemsbetyg
2
2
5
4
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2
2
5
4
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 19 omdömen
Omdömet skrevs 28 juli 2017 från mobil enhet

Bodde här med familj o vänner vi var 10 personer sammanlagt. Det var slitet o luktade illa i stugorna. Köpte till frukost men det var inget klokt val. Inte värt priset.
Det som var bäst var servicen. Vänlig o snäll man som gjorde allt för vi skulle vara nöjda.Besök gärna pizzerian i samma hus.
Super gott!. Åker jag hit igen = nja.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste med familjen
1  Tack idaalbin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2017 från mobil enhet

Med tanke på prisklass så får jag säga att de är helt okej. Fanns olika boende alternativ och ligger central i Åstorp.
Deras pizza var fantastiskt god.
Får helt klart godkännt. Men inget för de som söker något exklusivt.

Datum för vistelsen: mars 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack 316malinp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2016 från mobil enhet

Bodde i en bungalow som motsvarade våra förväntningar. Lite slitet, men rent. Trevligt bemötande. Enkelt att ta oss med bil till Helsingborg, där vi egentligen ville bo. Kan inte kommentera frukosten, eftersom vi valde att äta den på andra ställen.

Datum för vistelsen: augusti 2016
Tack Sofia N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2016 från mobil enhet

Gammalt nedslitet och i vissa delar ostädat. Bajs på en toalettrulle tex!! Trasig brandvarnare. En av sängarna gick sönder när vi satte oss på den ( dock ingen viktig detalj ). Wi-fi funkade mycket, mycket dåligt ( 0,28 mbit nedströms vid test ). Frukosten var en katastrof. Mjuka cornflakes, skorpor och smörgåsrån ( som ägaren senare kallade hårt bröd LOL ). Överkokt ägg ( gröna inuti ) och skrynkliga äpplen i en skål. Betalade 70:-/person för detta för oss fyra som bodde ( 280:- ). Ägaren tyckte inte att det var nåt fel på något som vi klagade på, kunden har inte rätt här.
BIG NoNo för Hotell Milano alltså

MG

Datum för vistelsen: juli 2016
Restyp: Reste med familjen
1  Tack 130mattiasg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 december 2015

Ringde och skulle boka om mitt rum och skulle se om det fanns fler tvåbäddsrum. En riktigt otrevlig man svarade och var direkt spydig, bland det värsta jag varit med om. Trodde det var ett skämt. Det slutade med att jag avbokade. Dit åker jag ALDRIG!!!!

Rumstips: Katastrof, boka INTE detta
Datum för vistelsen: december 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Anna c
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen