Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Annika”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Askernish, South Uist, Outer Hebrides, The Hebrides, Skottland

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
AnnikaUpp ...
Uppsala, Sverige
1 omdöme
“Annika”
Omdömet skrevs 13 maj 2018 för en vistelse i maj 2018

Mycket trevligt hus och utmärkt läge. Ägarna är mycket noggranna, vilket kan vara en utmaning även om man är försiktig.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 15 2018
Indeed we do take great care to ensure the house is clean comfortable and attractive, and most guests express their appreciation of that, returning to the cottage in following years, in the confidence that they have themselves played their part in keeping the cottage the way they like to find it.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Margaret ...
2 omdömen
Omdömet skrevs 27 juni 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 11 2018
Thank you for your review, Margaret. Perhaps your family will allow you to come back to Uist without compelling you to attend a wedding - and you can please yourself!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Part-Time ...
Perth, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
13 omdömen
8 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 11 juni 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 11 2018
We have been so surprised that very few guests have an issue with the fact that there is no dining table and chairs : we suspect the majority eat in the sitting room, perhaps watching TV! In general, midges are not so much a problem in the islands as they are in the Highlands : this is because it is too windy! However, it does happen sometimes that we get damp, greey - and still - weather, and that unfortunately was the case during your stay. It's best to keep windows shut or only-just open (midges are not clever), and open the external doors as briefly as possible!!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ecoblogge ...
Portsmouth, Storbritannien
Nivå 5 Skribent
45 omdömen
13 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 14 februari 2016 för en vistelse i februari 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Resegrupp: Övrigt
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 15 2016
Guests are welcome to bring firewood with them, but if that is not practicable we can supply at cost rate (though as our guest Ecoblogger says, that's relatively dear due to all firewood being imported by ferry). Ecoblogger lived up to her name, because she used only a fraction of the allowance (despite it being wintry cold), which we set only because some guests have - shall we say - a different take on life. Bathroom tissue? Well. it is self-catering. but if expectations do change with time, and maybe that's something we will reconsider for the future. In our experience, Ecoblogger is an 'upper quartile' guest, ie they kind of guest you hope for, and remind you that work can also be a pleasure.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt