Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com337 US$
Agoda.com337 US$
eDreams336 US$
Booking.com337 US$
CheapTickets337 US$
Trip.com346 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (478)
Filtrera omdömen
478 resultat
Medlemsbetyg
189
144
79
39
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
189
144
79
39
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 478 omdömen
Omdömet skrevs 27 oktober 2019 från mobil enhet

Ett trevligt spahotel med varm och fin bassäng. Det finns många olika bastur. Bra rum med varma golv i badrummet. Lite sämre frukost. Det verkade som det mesta måste beställas extra för mera pengar. Samma med late check out som kostar trehundra danska. Dyrt och dåligt utbud i kvällsbaren med medioker musik. Gå hellre 1,5 km söderut till strandmöllekroen där får ni bra mat och öl.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Tommy T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2019

Hotllet ligger i en fantastiskt trevlig miljö - hela kuststräckan mellan Köpenhamn och Helsingör är som ett Djursholm vid havet och som gjort för morgonjogg. Personalen var trevlig och service minded. Restaurangen var fantastisk - dock ingick ej frukost. Gym i toppklass. Spat var väldigt trevligt och modernt utformat men delvis i behov av underhåll.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Tack GranskningsMannen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 mars 2019 från mobil enhet

Personalens bemötande, framför allt i restaurangen, var above & beyond alla förväntningar. Topp klass. Enda lilla negativa var att det var lite svårt att hitta när man skulle till och från spa — byggnaden är gammal och inte optimalt planerad för att vara hotell. Men vacker är den!

Datum för vistelsen: mars 2019
Tack 531jonc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KurhotelSkodsborg, Gæsteansvarlig på Kurhotel Skodsborg, svarade på det här omdömetSvarade 11 mars 2019
Google-översättning

Dear 531jonc,

Thank you so much for the kind words and taking the time to tell us about your stay. Hearing compliments regarding our staff are some of our favorites, as it is them who make the house warm and welcoming. We are so glad they went above and beyond your expectations. We appreciate the comments regarding the signs to the spa. We take all feedback seriously, and we are currently working on finding a more efficient way to direct guests to the spa. However, you are correct, being an old building, it is not optimally built for a hotel and spa, but that is a part of its charm. We hope to welcome you back to Kurhotel Skodsborg another time in the near future.

Best,
Michelle Exarhos
Concierge & Guest Relations Manager


Team Kurhotel Skodsborg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2019 från mobil enhet

Trevligt hotell med god mat, bra service, bra spa och fitness. Vackra omgivningar med promenad och cykelmöjligheter i Jaegersborgs dyrehave. Nära havet och fin utsikt från hotellet. Smidig resa med pendeltåg från Köpenhamn.

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack malinnee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KurhotelSkodsborg, Gæsteansvarlig på Kurhotel Skodsborg, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2019
Google-översättning

Dear Malinnee,

Thank you for your kind words about your recent stay. We always appreciate when guests take the time to tell us about their experience and what they liked or what they think we can improve on. It is wonderful with our location being surrounded by not only the forest but the sea. If you want a city break, we are lucky we are only 20 minutes from the city. We hope to welcome you back to the hotel another time.

Best,
Michelle Exarhos
Concierge & Guest Relations Manager

Team Kurhotel Skodsborg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 december 2018 från mobil enhet

Skönt att komma ifrån storstaden. Vilken fin anläggning. Kommer jag tillbaka så skall jag checka in och njuta av alla tjänster. Fantastiskt hotell. Men tråkigt att frukosten inte håller dess klass. Allting serveras kallt såsom bacon, äggröra, omelett, ägg och croissanterna. Man kanske skall kolla efter frukostrestaurang runt hotellet.

Datum för vistelsen: december 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack norand729
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KurhotelSkodsborg, Gæsteansvarlig på Kurhotel Skodsborg, svarade på det här omdömetSvarade 11 december 2018
Google-översättning

Dear Norand,

Thank you for your feedback about your recent stay. We encourage all guests to take time to write a review which helps us further improve all future guests' experiences. We are so glad that you enjoyed all the facilities and our location which makes it easy to escape the worries of the every day. Our breakfast table is a mixture of warm and cold items, and our bacon and eggs are made à la minute, which makes it almost impossible for it to come out cold, as they are made to order. Our homemade porridge that is offered is also served warm. It is unfortunate that you did experience the warm items as they are presented and we hope that you will come back and visit us another time in 2019. Have a nice holiday season.

Best,
Michelle Exarhos
Concierge & Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen