Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ett gammalt hederligt konditori”
Omdöme om Biggans Café

Biggans Café
Rankad som nr 1 av 5 Restauranger i Tingsryd
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Ett gammalt hederligt konditori med goda bakelser och fin service. Inredning som typ tiden har stått still i 50 år. En upplevelse helt enkelt ...

Datum för besöket: juli 2020
Tack Hakan-2080
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (18)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 18 omdömen

Omdömet skrevs 26 juli 2020

God frukost med härliga nybakade frallor. Bra service med en glad servitris. Fanns allt som behövdes för att bli mätt och nöjd.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Lena Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2019

Jadu Biggan, 4:e gången IRAD som ert fikaställe förstör min dag. Riktigt usla bakelser som smakar gammalt. Och frallorna ska vi inte ens prata om (blir spyfärdig) Nae inte gott alls asså. Fikar hellre på Preem (nästan billigare där)
//Besviken kund 4:e gången irad

Datum för besöket: september 2019
Tack D7694Stsamuel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2019

Vilket utbud! Fantastiskt goda bakverk som dessutom är (till typ 80%) laktosfria! Kan inte bli bättre! Vi åker sträckan Simrishamn-Stockholm flera gånger om året o tar nästan alltid omvägen över Tingsryd tack vare Biggan!

Datum för besöket: maj 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Hoppohej
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2019

Gammeldags hederligt kondis. Många goda bakverk att välja på. Läget är bra mitt i centrala Tingsryd. Kanske inte den roligaste interiören.

Datum för besöket: mars 2019
Tack Johan J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Biggans Café tittade också på

Tingsryd, Kronobergs län
Tingsryd, Kronobergs län
 
Tingsryd, Kronobergs län

Besökt Biggans Café? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt