“Tacofisk utan tacosmak”

Kåseberga Café & Bistro
Rankad som nr 2 av 2 Smått och gott i Löderup
Restauranginformation
Omdömet skrevs 23 september 2023

Nere i Kåseberga hamn finns flera serveringar som alla serverar varianter av fisk. Utomhus fanns bord med infravärme, men kvällen var kylig och vi valde ett fönsterbord inomhus på andra våningen hos Kåsebergs Café & Bistro. En wallenbergare på fisk blandades med en ”fisktaco” där ett stycke varm panerad fisk samsades med en kall potatissallad på ett tortillabröd. Fast någon tacosmak var det inte fråga om. Trevlig personal och fin miljö ger 4-.

Tack Robert A
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 18 augusti 2023

Vi är inga experter på hur glass tillverkas men som kunder blev vi väldigt nöjda. Intressanta smakkombinationer och vägledningen var uppmuntrande.

1  Tack TommyGForsberg
Omdömet skrevs 10 augusti 2023 från mobil enhet

Lite halvnöjd. Att det är mycket folk kunde givetvis inte de två tjejerna bakom disken hjälpa. Trots den kyliga sommaren ville många ha glass. En till personal hade varit bra.
Beställde kaffe, americano och två tilltugg. Vaniljbullen var tyvärr lite torr, kanske legat där lite för länge. Det vanliga kaffet (bryggkaffe) var ljummet och beskt. Borde kanske bytts ut till nykokt?
Det tog för lång tid att få beställa, men själva beställningen i sig gick fort och tjejen var rutinerad. Värre med den andra som svor över att kaffet rann över och att "den "jä...la fuc..... maskinen funkar ju inte". Märkligt eftersom den funkade för den övriga personalen.
Kan nog tänka mig återkomma hit. Men i så fall för att äta av glassirtimentet som var lite extra. Vilket också visade sig på priset. 75 kr för tre kulor glass är jäklar i mig saftigt.

Tack Arakina2
Omdömet skrevs 5 augusti 2023

Sååå gott! Vi blev verkligen överraskade av hur gott det var, för en enkel lunch.
Det var smidigt upplagt att man beställde vid disken och sen ropade dom ut numret, det gick fort & inte många olika rätter på menyn vilket är toppen för en lunch! Bra priser!

Tack Juliatoue
Omdömet skrevs 4 augusti 2023

Dålig upplevelse att serveras härsken sill när vi vid havet önskat en färsk sill med potatismos och lingon

Tack OlovBergqvist

Resenärer som tittade på Kåseberga Café & Bistro tittade också på

Ingelstorp, Skåne län
Löderup, Skåne län

Besökt Kåseberga Café & Bistro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt