Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
eDreams
Lol.travel
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (155)
Filtrera omdömen
155 resultat
Medlemsbetyg
82
66
6
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
82
66
6
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 155 omdömen
Omdömet skrevs 20 september 2020

Jättemysigt b&b med rena och fina rum och god frukost. Ligger perfekt mellan alla ställen att besöka på Österlen. Du får mycket för pengen på det här stället. Ägaren var mycket hjälpsam och gav oss bra tips på var man hitta saker och utrustade oss även med en karta - mycket bra!

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sschir467621
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 16 september 2020

Över förväntan.Personalen var kunnig hjälpsam.Lätt att komma i kontakt med och fanns alltid till hands på plats eller via mobil. Ordning och reda samt en hög nivå på på att förebygga spridning av Covid19

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack jnilss221486
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 september 2020

Mysigt och enkelt boende för en bra prislapp. Dock fick vi besked om att de använder frätande medel för rengöring Vilket låter livsfarlig, framförallt för vår dotter .
För övrigt helt ok boende och frukost. Sängarna bör bytas dock.

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Nordentjell
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 september 2020

Bland det mysigaste vi bott på, mycket trevligt bemötta samt fina rum och god frukost , olika aktiviteter fann det möjlighet till , vi rekommenderar detta verkligen, återkommer gärna hit hälsar 5 nöjda gäster

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack SBM M
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 7 september 2020

Mycket bra! Rent och fräscht . Ordning o reda. Trevlig och välkomnade ägare. Detta ställe rekommenderar vi gärna till vänner och bekanta. Bra frukost. Badtunna för de som känner för det. Paviljong om man vill sitta o ta en kopp kaffe .

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack bengtlenanilsson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen