Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Löderup
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (115)
Filtrera omdömen
115 resultat
Medlemsbetyg
62
48
5
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
62
48
5
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 115 omdömen
Omdömet skrevs 28 augusti 2019

Ett trevligt ställe för övernattning på Österlen. Fredrik gör allt för att man skall känna sig välkommen! Faciliteterna, rummen och frukosten är ganska basic och priset kanske är lite högt med tanke på det.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack OlaK791
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2019

Ett mycket trevligt och familjärt boende. Bra rum, God frukost. Trevlig ägare till boendet. Fina omgivningar runt omkring. Kan absolut tänka oss återvända hit igen. Trevligt med bastu och badtunna i trädgården även om vi inte kunde användå den pga blåst.

Rumstips: Vi valde rum med dusch och toalett på rummet vilket vi helst vill ha, det var mycket fräscht och fint.
Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack billr0
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2019

Gästvänligt och trevligt. Dock lite för spartansk inredning i rummet (trebädds men vi hade bara bokat för två pers) när man som vi bokat för tre övernattningar - en fåtölj, ett litet bord och sängborden = övriga sittmöbler utgjordes av tre trebenta pallar.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack gbostr419021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2019

Rent boende, trevligt bemötande av ägaren och fick bra tips på utflyktsmål. Standard frukost ingick i priset. Boendet låg bra nära till det mesta...utsikt från alla håll över Österlens öppna slätter.
Rekommendera detta boende

Rumstips: Familjerum för två vuxna och två barn. Dusch och toalett
Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack slundg337927
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2019 från mobil enhet

Vår vistelse på Österlens Karlsgård lämnade inget i övrigt att önska! Väldigt mysigt och familjärt! Dessutom ypperligt beläget med närhet till det mesta man vill besöka på Österlen. Stort tack för en härlig vistelse!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 569alexandera
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen