Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
"Evighetsprojekt"

Var på utflykt med kryssningsresenärer. Vi togs emot vid grinden och visades till butiken ... läs mer

Omdömet skrevs för 5 veckor sedan
855riittaa
,
Fuengirola, Spanien
Stor besvikelse att komma dit!

Stor besvikelse! Nästan allt var överblommad ,liknande ingenting man såg på tv! Inte en enda ... läs mer

Omdömet skrevs 8 augusti 2021
GoPlaces568048
från mobil enhet
Läs alla 63 omdömen
  
Omdömen (63)
Filtrera omdömen
63 resultat
Medlemsbetyg
17
8
13
15
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
17
8
13
15
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 63 omdömen
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

Var på utflykt med kryssningsresenärer. Vi togs emot vid grinden och visades till butiken. Förväntade mig att se odlingar och blommande växter. Några blommande växter i utrymmet innan man går in i butiken. Där inne i Flower-Baren gjorde Karl Fredrik en av sina blombuketter. I butiken fanns det hur mycket saker som helst. Är man ute efter något så är det bara att gå in och leta. Viss struktur fanns dock. Ett litet utomhuscafe fanns på innergården.

Datum för upplevelsen: augusti 2021
1  Tack 855riittaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021 från mobil enhet

Stor besvikelse! Nästan allt var överblommad ,liknande ingenting man såg på tv! Inte en enda blomma såg fräsch ut! Inte ens dahliorna … de Car fruktansvärt dyra och tråkiga! allt var svindyrt! Och disktrasorna med text på var fruktansvärt! Hur kan man komma på en sådant sak att känna pengar på?!?
Oputsat fönster, olivträdet som de visades i tv var nästan död! Såg hemskt ut! Baja maja på parkeringen var det värsta jag har sett! Har ingen tänkt på att fixa riktiga toaletter? Vi såg på internet att man kunde boka sig på en kväll med mat och mm för nästan 3000kr per person? Men toaletten!?!? Och vart skulle man sitta? Det fanns sååå lite plats!
Stooor besvikelse!

Datum för upplevelsen: augusti 2021
2  Tack GoPlaces568048
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Helt otroligt rörig butik, svårt att se vad som fanns när det var så mycket grejer och växter överallt. Ganska överprisat. Stort plus för bra service, speciellt av ”parkeringsvakten”, därav två stjärnor.

Datum för upplevelsen: augusti 2021
2  Tack 1993Nell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021 från mobil enhet

Jag måste medge att jag kände mig lurad under besöket. Hade förväntat mig att få se en fin trädgård med odlingar, men möttes istället av en butik med krukor, växter och diverse föremål till överpris. Min upplevelse var att besöket gick ut på att köpa så mycket som möjligt, väldigt kommersiellt! Min väninna skulle åka dit veckan efter, men jag lyckades avstyra hennes besök. Det var absolut inte värt besöket och inget jag kan rekommendera. Det var dock fint i butiken.

Datum för upplevelsen: juli 2021
2  Tack Altasweethearts
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Var på besök idag med familjen. Blev imponerad av hur stort och fint det är. Så många fina saker och arrangemang att titta på. Trevlig stämning och gott kaffe med. Så nöjd . Till och med mannen tyckte att det var värt att åka dit

Datum för upplevelsen: juli 2021
1  Tack johannaaH672FB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen