Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (44)
Filtrera omdömen
44 resultat
Medlemsbetyg
31
11
2
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
31
11
2
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 44 omdömen
Omdömet skrevs 1 augusti 2018 från mobil enhet

En pärla i en liten sagoby, vill man komma undan stressen så finns det inget bättre ställe. Mycket trevligt och personligt bemötande från personalen och ägarna. Stort ekologiskt fokus.
En badplats finns kanske 200m bort, morgon- och kvällsdopp rekommenderas.
Den enda svagheten får jag nog säga är (par)rummen som är rätt små och i vårt fall hade en toalettdörr som inte gick att stänga helt.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack zilouge
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018

Vi bodde en natt i Dala-Floda och värdshuset är en riktig pärla. Personligt bemötande, bra sängar och trivsamma lokaler i övrigt.
Restaurangen serverar ekologisk och närodlad mat som smakar fantastiskt.
Vi är mycket nöjda med vår vistelse.

Datum för vistelsen: juli 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Peter G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Trevliga rum, bra mat med ekologisk och kvalietsinriktning. Omhändertagande på en mycket fin och personlig nivå. Svårt att inte stressa av här. Vackert och omsorgsfullt överallt och även byn och naturen runtomkring.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste som ett par
2  Tack skorstenar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2017 från mobil enhet

Jättevackert läge. Underbart trevlig personal. Fina lokaler.
Maten var delikat, dagens meny var getost lindad i krasseblad med krasseblomma, flädervinegrette och ett litet rostat bröd. Huvudrätten bestod av torskrygg, potatismos, olika grillade grönsaker. Desserten hoppade vi och gick direkt på ostbrickan som bestod av olika närproducerade ostar.
Stället rekommenderas varmt! Vill gärna bo där nästa gång, frukosten lär vara fantastisk.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack teresia47
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2017

Vackra hus med fin inredning, trevligt rum med sköna sängar men väl litet badrum. Fantastisk trädgård och bra läge nära en liten sjö. God middag även om både den och vinet hade lite väl tilltagna priser i förhållande till kvaliteten. Frukosten var helt okej men inte överdådig.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Anemona74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen