Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket god lunchbuffé!”
Omdöme om Växthuscafeet

Växthuscafeet
Rankad som nr 1 av 2 Restauranger i Ösmo
Restauranginformation
Omdömet skrevs 16 juli 2019 från mobil enhet

Caféet ligger mitt i plantshopen med både platser utomhus och inomhus. Den vegetariska lunchbuffén gör att man kan komma hit och äta även om man inte tänker handla växter. Att det finns ett stort utbud av växter av hög kvalitet gör att betyget höjs, enligt oss.

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack Per L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (14)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 14 omdömen

Omdömet skrevs 6 juni 2019

Vi har varit har många gånger och ätit den jättegoda vegetariska buffen till lunch. Alltid lika gott och fräscht!

Datum för besöket: maj 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Sunshine796149
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Jättefint fikastop på väg till Nynäshamn. Trevlig miljö med blommor oavsett tid på året. Stort utbud av hembakade bakverk

Datum för besöket: mars 2018
Tack kukariamba
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2018 från mobil enhet

God lunch. Vegetarisk mat. Enkelt men gott. Trevlig miljö. Visste inte att det fanns. Oväntat besök som jag kan rekommendera

Datum för besöket: juli 2018
Tack Ulf R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2018

Myket fina blommor att titta och lukta på behöver inte köpa något .Är där pga en god lunch och det var en god vällagad mat.Med trevlig personal

Datum för besöket: juni 2018
Tack MajkenF12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Växthuscafeet tittade också på

Ösmo, Stockholms län

Besökt Växthuscafeet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt