Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lunch ”
Omdöme om Växthuscafeet

Växthuscafeet
Rankad som nr 1 av 2 Restauranger i Ösmo
Restauranginformation
Omdömet skrevs 20 juli 2018 från mobil enhet

God lunch. Vegetarisk mat. Enkelt men gott. Trevlig miljö. Visste inte att det fanns. Oväntat besök som jag kan rekommendera

Datum för besöket: juli 2018
Tack Ulf R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (14)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 14 omdömen

Omdömet skrevs 3 juni 2018

Myket fina blommor att titta och lukta på behöver inte köpa något .Är där pga en god lunch och det var en god vällagad mat.Med trevlig personal

Datum för besöket: juni 2018
Tack MajkenF12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juni 2017 från mobil enhet

Trevlig vegetarisk buffé. Även vår lite kräsna dotter åt av maten. Vår hund var också välkommen men utomhus. Detta är en oas for cyklister.

Datum för besöket: juni 2017
Tack fredrikp329
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 maj 2017

Trevligt och mysigt café där du även kan äta dig ordentligt mätt på deras fina lunchbuffé. Om vädret tillåter sitter du i en fin omgivning bland det stora utbudet av blommor och andra växter som är till salu. Fint och populärt stopp under cykelturen.

Datum för besöket: maj 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Jonas A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2017 från mobil enhet

Ett trevligt lunch/fikaställe med god vegetarisk mat och mumsiga bakverk. Passade perfekt som ett lite annorlunda utflyktsmål.

Datum för besöket: januari 2017
Tack monias203
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Växthuscafeet tittade också på

Ösmo, Stockholms län

Besökt Växthuscafeet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt