“Trevlig miljö”

Törringelund
Rankad som nr 14 av 28 Restauranger i Svedala
Restauranginformation
Omdömet skrevs 5 september 2024 från mobil enhet

Ett mysigtställw med atmosfär. En inte så engagerad personal. Men ok salladsbord och ok lunch. Inget extra utan ok. Plus till utemiljön

Datum för besöket: september 2024
Tack Tord H
Språk

Omdömet skrevs 9 februari 2024 från mobil enhet

Vi var och provade den nya köttbullsbuffen.
Väldigt fint och gott.
Massa olika tillbehör och väldigt vällagat.
Dessutom ligger det fruktansvärt vackert och servicen var väldigt trevlig.
Man känner sig välkommen på Törringelund.

Datum för besöket: februari 2024
Tack Relax68454802948
Omdömet skrevs 6 februari 2024

Mycket fin miljö och väldigt mysigt ställe och äta lunch på. Bra service och äkta husmanskost. Fint stort salladsbord med bra utbud som ingår i lunchen även måltidsdryck.

Datum för besöket: februari 2024
Tack Julia L
Omdömet skrevs 5 december 2023

Ett ganska smaklöst julbord. Sillen och Janssons smakade typ inget. Även köttbullarna var smaklösa.
Vi var där på andra sittningen och det kändes redan då torrt och en hel del av rätterna var rumsvarma som borde varit kalla. Glöggen vi fick när vi kom var knappt ljummen. Trodde det skulle dukas fram kaffe men det fick man gå fram och beställa och betala extra för.
Annars är det ett väldigt mysigt ställe och det var mycket julkänsla. Servitriserna var väldigt uppmärksamma och trevliga.

Datum för besöket: december 2023
    • Atmosfär
    • Mat
Tack M5700WIrinas
Omdömet skrevs 12 juli 2023 från mobil enhet

Jag blev skeptisk till om det jobbar en riktig kock där idag. Burkpotatis och färdiga grönsaker (typ eldorado frysta). Smaklös sås (pulversås)? Var åtminstone okej salladsbuffé och obegränsat med lingondricka. Har ätit här en gång förut och vill minnas att det var hyffsat då men idag kändes det som dålig skolmat.

Datum för besöket: juli 2023
Tack SamOfTravel

Resenärer som tittade på Törringelund tittade också på

Svedala, Skåne län

Besökt Törringelund? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt