Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stressad och sur personal”
Omdöme om Steninge Bruk

Steninge Bruk
Rankad som nr 2 av 26 Restauranger i Märsta
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Åk bara hit om du har TID att vänta på maträtter som inte borde ta tid att tillreda. Stressad och sur personal som en bonus.

Datum för besöket: juli 2020
Tack benjaminaK2541NQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (67)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 67 omdömen

Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

En del kö för att beställa och sedan ca 25 min väntetid - det var det helt klart värt. Väldigt god grillad majskyckling och karré, fantastisk salladsbuffé och gott bröd. Hundar är välkomna och det är gott om plats både inne och ute mellan borden så det ändå blir avslappnat. Genuin, varm miljö.

Datum för besöket: juli 2020
Tack johW640WO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2020

Att de löst en avsmakningsmeny med grill vid bordet var toppen bra. Kändes mer lyxigt att få allt fint på en stor tallrik än att ta själv vid buffen. Servicen har helt fantastisk. Vi åt maten inne och efterrätten ute i solen.

Datum för besöket: april 2020
Tack A1507AQsophies
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2020

Jag valde spenatsoppa - en rätt som väl är svår att misslyckas med. Tyvärr smakade soppan inte alls gott. Ägghalvorna låg på botten av tallriken och det hela var faktiskt oaptitligt. Jag mailade restaurangen angående upplevelsen, men fick aldrig svar. Dåligt!

Datum för besöket: mars 2020
Tack marrrewall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2020

Bra mat mycket att välja på, kaffe med bakverk om man så önskar
Trtevlig personal bra med sittplater, hunden får vara med, inredningen atmosfären trevlig

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack KerstinF169
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Steninge Bruk tittade också på

Märsta, Sigtuna Kommun
 
Märsta, Sigtuna Kommun
 

Besökt Steninge Bruk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt