“Fin lunchupplevelse”
Omdöme om Gastro Gaspari

Gastro Gaspari
Rankad som nr 1 av 1 Restauranger i Flyingeby
Prisklass: 55 kr - 845 kr
Beskrivning: En liten restaurang med mycket hjärta! I allt vi gör återspeglas entusiasm och omtanke. Vi vill att alla som kommer till oss ska känna sig välkomna och avslappnade och att den upplevelse de får hos oss blir speciell. Givetvis är det stort fokus på maten - vår köksmästare Mikael Feuk använder sig helst av lokala råvaror. Vare sig det är en lunchrätt eller en avsmakningsmeny på kvällstid, så satsar vi på kvalitet såsom väl komponerad mat. Vi kallar det "traditionella smaker i ny presentation". Välkommen!
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

God mat och fin service. Jobbar själv på restaurang i närområdet, mycket nöjd. Om vi ska gå in på små detaljer så är tallrikar med hög kant inte optimalt (och troligtvis tunga att hantera för personal, tro mig), en viktig detalj när man jobbar på golvet. Tack alla som jag pratade med. Tycker du prislappen känns hög? Detta är värt varenda krona, fräscht mysigt och genomtänkt meny 🙂

Datum för besöket: januari 2025
Tack ullrikstrand
Språk

Omdömet skrevs 19 oktober 2024 från mobil enhet

Vi har varit här ett antal gånger det senaste året och ätit lunch. Både på vardag och helg. Allt är top notch, miljön, maten, personalen! :-)

Datum för besöket: oktober 2024
Tack 694agnetah
Omdömet skrevs 1 juni 2024

En härlig miljö, mycket fin mat och jättetrevlig personal. Dessutom bodde vi i deras lodge. Mycket fint.
Vi kan verkligen rekommendera Gastro Gaspari.

Datum för besöket: maj 2024
Tack Kjell J
Omdömet skrevs 3 maj 2024

Genuin och avslappnad atmosfär, trivsam inredning i den gamla smedjan/stallet. Kärleksfullt tillagad mat av högsta kvalitet med känsla för varje unik råvara i vackert upplägg på handgjord keramik. En smekning av gommen! Extra plus för det alkoholfria dryckespaketet med egentillverkade drycker. Kreativt och väldigt gott.

Datum för besöket: maj 2024
Tack 90amief
Omdömet skrevs 20 april 2024

Det här var första gången som vi var där och det var svårt att hitta. Väldigt dåligt skyltat! Båda sällskapen körde förbi stället två gånger utan att se det.
Maten var helt ok, inget speciellt och inte till det priset. Ska det vara värt att köra flera mil måste maten vara godare än vad den var.

Datum för besöket: april 2024
Tack HannaHare

Resenärer som tittade på Gastro Gaspari tittade också på

Besökt Gastro Gaspari? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt