“SKRÄNIG MUSIK!”

Middagsalternativ: Frukost
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost
Omdömet skrevs 5 februari 2022 från mobil enhet

Synd att Hedh sålt detta väl inarbetade ställe till fel personer! Vem fasen har ni börjat spela HÖG skränig musik till i den större lokalen??!! Till personalen?? Eller?? På ett sådant här ställe vill man sitta o koppla av!!! Det räcker med att höra sorlet bland gästerna! Tänk på de som har hörapparater, det blir RUNDGÅNG i ötonen på gäster. Många ksn inte ens sitta o jobba en stund med sin dator för detta skränande ljud!!!! Åker man iväg o fikar, vill man sitta o filosofera, prata inte sitta o höra skränig rockmusik o skit! Rekommenderar folk att istället åka o fika på Reunion som enbart har ekologiska produkter o framförallt en lugn o fridfull miljö, definitivt inte så snorkiga som på fartblinda Olof Victors, sa till dem 3 ggr!!! att stänga av musiken men de nonchalerade gästernas önskan helt o hållet!! Ni som äger detta urspårade ställe, spela hög musik i ert privata hem istället!!! INGEN gäst har bett om att få höra er egenvalda skränande musik, så har de satt högtalare i taket en i varje hörn precis över borden!! Smart???? Åk även till Jord o bord, underbar fika, även närproducerat, ligger också i närheten! Dessutom har de snålat in på ingredienserna på mackorna o höjt priserna!! Ägarna har gjort en egen skränig musiklista som de spelar åt gästerna. Flera gäster klagade o många såg jag lämna stället! Envisas ni ungdomliga ägare att ha disco här inne så har ni helt fel ni är helt of banan!!! Detta har ni redan förlorat många gäster på! Tacka vet vi gäster hur lugnt, avkopplande det varit här tidigare, blir ALLTID sämre när nya ägare som inte själva fattar att er egen musiklista på spotify ska ni spela HEMMA!!!! Har ni förresten betalat in stimpengar för detta skränande!! Uppdatera dessutom den medelålders damen i pagefrisyr i kassan, aldrig ett leende när vi än varit här, fartblind hon också??!! Aldrig mera detta stället!!!

Datum för besöket: februari 2022
Tack 51lil
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 7 november 2021

Ett perfekt ställe för alla sinnen. Trevlig personal. Hemtrevligt, goda kakor, fika och bröd. Rena smaker precis som man vill ha det. Kvalité på produkterna inget negativt alls att säga bara positivt. Lite nostalgikänsla med hemkokt kola i brunt papper såsom det var förr fanns vid kassan. Den liksom allt annat dom säljer kan jag rekommendera! Marmeladen, brödet, kakorna balelserna ja allt var perfekt. Riktigt genuint mysigt ställe som levererar högt!

Datum för besöket: november 2021
Tack victoria d
Omdömet skrevs 22 september 2021 från mobil enhet

Körde förbi och stannade till för att det såg välbesökt ut. Fantastiska bakverk och smörgåsar. Utmärkt kaffe. Trevlig butik med många spännande produkter med mattema.

1  Tack MatsJ809
Omdömet skrevs 18 september 2021 från mobil enhet

Det går inte att leva på gamla meriter hur länge som helst.
Caféets utbud är som vilket café som helst.. bara dyrare. Och den gamla skånegården är i akut behov av en uppfräschning snarast. Nu är det allt annat än fräscht. Nej Olof Viktors café och bageri är definitivt inte Sveriges bästa café längre. Långt ifrån!

Tack 205annew
Omdömet skrevs 11 september 2021

Under många år har jag hört så mycket gott om det här stället så besvikelsen blev enorm! Vad är det för speciellt med det här caféet? Jag begriper bara inte vad folk pratar om. Min kardemummabulle var helt ok, men inte bättre än de jag brukar köpa i mataffären. Dottern blev enormt besviken på Mini prinsess-bakelsen, inte alls så god som på ICA. Fläderdrickan tyckte hon var sämre än den jag brukar göra. Personalen var lätt snorkig och det kändes som om hela stället fått hybris. Gården är väl trevlig men det är väl en fyrlängad skånegård a priori. Dessutom undrar jag hur man tänker när man, när man kommer från parkeringen, möts av lastvagnar och annan bråte. Kan dessa inte placeras någon annanstans? Undvik det här kondiset, det finns så många andra, bättre i Skåne!

• Mat
Tack Nilla T

Resenärer som tittade på Olof Viktors tittade också på

Brösarp, Tomelilla Kommun

Besökt Olof Viktors? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt