Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mysig och fräsch stuga med ett härligt läge!”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
7 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
3 sovrum, 1 badrum, för 6
Hjortsberg, Falkenberg, Hallands län, Västkusten

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 7 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Marica A
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 hjälpsamhetsröster
“Mysig och fräsch stuga med ett härligt läge!”
Omdömet skrevs 3 augusti 2021 för en vistelse i juli 2021
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Fantastiskt bemötande av värdarna!
Fint och lugnt läge med närhet till stranden, mataffär och matställen.
Skönt med bäddade sängar och handdukar på plats!
Uppskattar också att hushållsattiraljer så som diskmedel, disktrasa, toa- och hushållspapper finns på plats när man kommer - ja t.o.m. kaffe och te m.m.
Man känner sig välkommen!

Datum för vistelsen: juli 2021
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 26 2021
Tack så mycket för veckorna hos oss under våren och sommaren samt den fina recensionen, Marica! Roligt att läsa att ni kände er välkomna, uppskattade läget och vår service. Målet är nöjda gäster, som liksom ni gärna återvänder, då blir vi extra glada. Varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar Patrik och Michael Krantz
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ellen_Rub ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 hjälpsamhetsröster
“Mysig och välordnad stuga”
Omdömet skrevs 3 juli 2021 för en vistelse i juni 2021
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Toppenbra och mysig stuga i lugnt område nära havet. Utrustad med allt man behöver och allt känns fräsch och fint! Väldigt gott bemötande och god service!

Datum för vistelsen: juni 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 6 2021
Tack så mycket för att ni valde att semestra en vecka hos oss och för det fina betyget, Ellen! Glädjande att ni var så nöjda med allt och uppskattade vårt hus, läget och servicen. Vi strävar alltid efter att skapa en ren, fräsch och gemytlig miljö med hög standard på boende och service, där våra gäster trivs och blir därför extra glada när vi får återkoppling om det. Varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar Patrik och Michael Krantz
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Vivekaa L
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 24 hjälpsamhetsröster
“Mysig, välutrustad och fräsch stuga”
Omdömet skrevs 22 mars 2021 för en vistelse i mars 2021
5
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Jättefint läge nära stranden. Mycket trevligt och gästvänligt välkomnande. Kommer gärna tillbaka i sommar.

Datum för vistelsen: mars 2021
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 25 2021
Tack så mycket för veckan hos oss och det mycket fina betyget! Roligt att läsa att ni trivdes i stugan och uppskattade vår service. Vi vill året runt erbjuda våra gäster ett rent och gemytligt boende med hög såväl standard som servicenivå. Då blir vi extra glada när vi får höra att vi har lyckats. Varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar Patrik och Michael Krantz
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
248_seg
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 22 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 14 juni 2021 för en vistelse i juni 2021
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 27 2021
Tack så mycket för ytterligare en vecka hos oss och det fina betyget - alltid lika uppskattat med återvändande gäster! Glädjande att läsa att ni uppskattar huset med dess bekvämligheter, omgivningarna och närheten till havet. Vi hoppas snart få hälsa er välkomna igen!
Många hälsningar Patrik och Michael Krantz
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
299arnes
Istanbul, Turkiet
Nivå 2 Skribent
4 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 20 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 10 juni 2021 för en vistelse i juni 2021
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 27 2021
Stort tack för det fina betyget! Glädjande att ni valde att bo hos oss i år igen och att ni uppskattar såväl läget som vår service. Hoppas få se er snart igen - varmt välkomna tillbaka! Många hälsningar Patrik och Michael Krantz
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt