Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“peaceful country spot with excellent garden and ...”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
10 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 3
Athlone, County Westmeath

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 10 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Wilma E
1 omdöme
Omdömet skrevs 25 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jill O
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 21 juli 2014 för en vistelse i juli 2014
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2014
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Serena V
Villa Santina, Italien
Nivå 3 Skribent
19 omdömen
12 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 19 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 3 juli 2017 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Guy S
Villeurbanne, Frankrike
Nivå 4 Skribent
29 omdömen
16 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 22 oktober 2016 för en vistelse i oktober 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum
Resegrupp: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mimiquagh
Athis-de-l'Orne, Frankrike
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 19 augusti 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Service
Resegrupp: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt