Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“one of the best holidays i have ever had”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om No.11 The Courtyard

Living Room
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Living Room
Living room & open plan Kitchen and Dining Room The Courtyard area outside No. 11
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
21 omdömen
Living Room
Living room & open plan Kitchen and Dining Room
The Courtyard area outside No. 11
Kitchen
Dining Room area
Staircase from ground floor to first floor and second floor
Open plan living room - First floor with french doors opening onto terrace area
Bedroom 1
Bedroom 1 with Double bed and bathroom
The Bathroom of Bedroom 1
Bedroom 2 with Double bed and Shower/toilet en suite
Bedroom 3 with Small Double bed and Shower/toilet en suite
Bedroom 4 with Double bed and Shower/toilet en suite
Bedroom 4 with Double bed and Shower/toilet en suite
The Shower Room of Bedroom 4
View from rear windows
First floor terrace - accessed through french doors from the living room/kitchen
Clifden beach and boat club 15 mins walk from No. 11
Location Map
View of Clifden from the Sky Road - 10 mins walk from No. 11
View from the famous Sky Road on a cloudy day
Roassadilisk beach - one of 6/7 beaches within 15 mins drive- great for swimming
Pony Trekking on the beaches at Ballyconneelly beside the Golf Club - 20 mins drive
One of our favourite local pubs
Clifden at dusk
View from one of the walks in Connemara National Park - 20 mins drive from No. 11
A scene from the street parade during Clifden Arts week - September annually
No.11 is located on the hugely popular Wild Atlantic Way
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Hus -
4 sovrum, 4 badrum, för 7
Clifden, County Galway, västra Irland

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 21 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
irenesten ...
Dublin, Irland
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 15 augusti 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
richardpo ...
Daventry, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
19 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 23 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 28 2017
To Jane, Richard and family,

Thank you for being smashing house guests! What an adventurous and friendly bunch you are! I would have enjoyed more of your company but couldn't keep up with your program....good for you.
Thank you also for leaving the house spotless after your stay - greatly appreciated.
If you ever come this way again... please let us know ...you will be very welcome.
My Highest Regards… Hugh.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
jf012016
Derry, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 31 juli 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
joanvibes
Cork, Irland
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 6 oktober 2016 för en vistelse i september 2016
Google-översättning

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The comfort and high standard of the property
Gillade minst: Leaving after having a wonderful holiday
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Större grupper
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
katedaunt
Oxford, Storbritannien
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 6 oktober 2016 för en vistelse i september 2016
Google-översättning

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The location and Hugh!
Gillade minst: Not having more time there
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Större grupper
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt