Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Excellant house”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Dingle Townhouse

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
45 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Hus -
3 sovrum, 3 badrum, för 6
Dingle, Dingle Peninsula, County Kerry

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 45 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Tracey H
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 17 september 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Mandarina ...
Talavera de la Reina, Spanien
Nivå 3 Skribent
12 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 2 september 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 april 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 9 november 2016 för en vistelse i november 2016
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
feb 9 2017
Thank you for your wonderful review and to the many other reviewers who have contributed their opinions. We take all reviews very seriously and aim to maintain a high standard. The house interior has been fully remodelled, repainted and refurnished where necessary for 2017 including a full revamp of the kitchen.Check out the new photos for a preview. I hope all our repeat and new visitors will be pleased with the changes.
Dingle's high speed broadband has been fully rolled out now so we have good coverage in the house.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt