Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kanon mat och super goda drinkar ”
Omdöme om Sinus

Sinus
Rankad som nr 8 av 8 Restauranger i Köpingsvik
Kök: Svenskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 3 juli 2019 från mobil enhet

Maten var jättegod. Åt grillad kyckling och pommes, kanongott! Drinkarna var magiska. Rekommenderas starkt. Väldigt mysig miljö! Besökte Sinus när svenska damerna körde vm.

Datum för besöket: juli 2019
Tack zlpi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (39)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1014 av 39 omdömen

Omdömet skrevs 1 juli 2019 från mobil enhet

"Får man ta med hunden in? Svar: Ja, om husse o matte är trevliga ☺." (Hunden är inte välkomna på alla ställen.) Utöver att hunden gick följa med så var servicen utmärkt, tillika maten vi åt. Vi kommer tillbaka med hund Tack!

Datum för besöket: juli 2019
Tack Ingela L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2018 från mobil enhet

Fick en trevlig grillbuffe serverad. Rikligt med kött o goda tillbehör. Trevlig personal och maten var välsmakande. Riktigt mysigt läge precis på stranden så ett stort plus för den härliga miljön. Det som drar ner betyget lite var att ölen inte riktigt var kall...

Datum för besöket: augusti 2018
Tack emmsi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2018 från mobil enhet

Denna restaurang ligger helt fantastiskt nere vid strand kanten. De har både lunch och kvällsmat . De har även kvällsunderhållning . Maten är okej, bästa Maten vi åt var tonfisksallad med glas nudlar

Datum för besöket: augusti 2018
Tack petersteenberg2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2018 från mobil enhet

En restaurang som ligger i princip på stranden. Mysig inredning med udda bord och stolar.
Några ölsorter var slut när vi var där.
Åt flankstek med sås och potatis . Det var gott. Vi åt även ugnsbakad rotselleri. Den var helt okej men blev lite besviken då det som var friterat till var köpta rotfruktschips.
Allt som allt var vi ganska nöjda.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Stinaher
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sinus tittade också på

 

Besökt Sinus? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt