Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Resturang precis vid havet.”

Karehamns fisk & havskok
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Köpingsvik
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Resturang precis vid havet. Vi satt inne då det var lite kyligt ute. Maten serverades snabbt och var god., Enda minuset var att dörren till uteserveringen stod öppen så det blev kyligt i lokalen.

Datum för besöket: maj 2021
Tack Mayfair20
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (165)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 165 omdömen

Omdömet skrevs 23 augusti 2020 från mobil enhet

God mat snabbt serverad, trevlig miljö, bra servering.
Personalen verkar inte läsa omdömen här, den ”snäsiga” är kvar o kostar ett riktigt bra betyg på helheten.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack keli03
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2020 från mobil enhet

Grinig sur tant som inte sa ett ord tog emot oss. Jag frågade vänligt om det fanns röding kvar då det stod på en lapp utanför att vissa rätter kunde ta slut. Ja svarade hon surt. Vi var åtta stycken som alla blev otrevligt bemött av denna sura tant. Firade att dottern fyllde 30 år men åt upp och åkte därifrån till ett annat ställe för dessert då tanten ifråga inte bemödade sig att ens svara när jag frågade om desserter.
God mat dock. Kommer inte tillbaks.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Sven S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2020 från mobil enhet

Besökte denna mysiga lilla restaurang en regnig dag, fick köa utomhus i väntan på bord. Väl värt att vänta på, fantastisk god mat i en trevlig miljö.
Vi satt utomhus, pga att vi hade hund med oss, men funkade bra trots regnet.
Väl värt omvägen till denna restaurang, men var beredd på att vänta på bord i dessa Corona tider.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack hakni
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020 från mobil enhet

Blev otroligt dåligt bemött av en äldre kvinna bakom kassadisken! Man känner sig ovälkommen och dumförklarad bara en enkel fråga ställdes. Utan tydliga riktlinjer kan man inte förstå varken hur maten ska beställas eller hur kösystemet var uppbyggt. Nej tack jag vände på klacken och åkte vidare! Servicekurs kan vara på sin plats.....

Datum för besöket: augusti 2020
Tack honeysunnybunny
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Karehamns fisk & havskok tittade också på

 

Besökt Karehamns fisk & havskok? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt