Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (72)
Filtrera omdömen
72 resultat
Medlemsbetyg
14
34
16
7
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
14
34
16
7
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 72 omdömen
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Var endast där för att spela minigolf, vilket var fantastiskt. Banan var rolig, varierad och rätt svår.
Fanns bra fika/butik/restaurang vid sidan som hade vad man önskade.
Personal i receptionen kunde dock vara mer engagerad och glad, kändes inte som att personen ville vara där egentligen.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack lensara
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020

Bodde två nätter i enklaste stugtypen, och en middag på restaurangen.
Allt var rent, snyggt och servicen gick inte att klaga på.
Maten var god (pizza) och utsikten från restaurangen var en underbar solnedgång.

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Roger A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2020

Vi bodde på campingen i två dagar och under dessa dagar hittade vi inte direkt något att klaga på. Vid incheckning/utcheckning blev vi vänligt bemötta i receptionen och personalen var kunniga och mycket serviceminded. Personalen vi mötte ute runt på campingen var också väldigt trevliga och hjälpsamma.

Servicehuset var mycket trevligt, alltid rent och stort plus att det var gratis att duscha och tvätta. Nu använde vi inte köket till annat än att diska någon enstaka gång men det var också fint och rymligt. Fanns flera bord inne som man kunde ha utnyttjat vid sämre väder.

Fina platser att bada på, även tillgång till pool men den kostade extra. Vi hade med oss egna cyklar och utnyttjade inte campingen egna aktiviteter men det fanns ändå en del man kunde hitta på. Det stora leklandet för barn var stängt på grund av Covid-19.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack MaryB103
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020

Mkt nöjd med service och faciliteter! Kommer gärna igen! Fräscha poolområden, servicehus och trevlig personal i receptionen. Härligt läge! Vi bodde i stuga nr 34 och var nöjd över renlighet, och utrustning mm. Rekommenderar detta stället.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack 612helenav
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Positivt överraskad. Trevlig och mycket bra camping. Service husen bra och framförallt rena och fräscha. Stora campingtomter, rent och bra underhållet. Personalen mycket trevliga och hjälpsamma. Nära till sandstrand. Lever upp till sina 4 stjärnor.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Lotta R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen