Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
FindHotel
CheapTickets
Visa alla 7 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (72)
Filtrera omdömen
72 resultat
Medlemsbetyg
14
34
16
7
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
14
34
16
7
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 72 omdömen
Omdömet skrevs 17 juli 2020

Mkt nöjd med service och faciliteter! Kommer gärna igen! Fräscha poolområden, servicehus och trevlig personal i receptionen. Härligt läge! Vi bodde i stuga nr 34 och var nöjd över renlighet, och utrustning mm. Rekommenderar detta stället.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack 612helenav
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Positivt överraskad. Trevlig och mycket bra camping. Service husen bra och framförallt rena och fräscha. Stora campingtomter, rent och bra underhållet. Personalen mycket trevliga och hjälpsamma. Nära till sandstrand. Lever upp till sina 4 stjärnor.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Lotta R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2020 från mobil enhet

Ligger verkligen bra med nära till det mesta. Bra mat på deras egna resturang och mycket gott nybakat bröd finns att köpa på morgonen. Gratis att tvätta i tvättstugan vilket är ett stort plus när man reser med barn och är borta i 7 dagar.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack VEKN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2020 från mobil enhet

Mycket bra familjecamping med generösa husvagnsplatser, supergott surdegsbröd i bageriet, gott om aktiviteter, fräscha servicehus och väldigt trevligt poolområde. Poolen är imponerande bra planerad för att passa många olika åldrar. Enda nackdelen är att poolen kostar extra och kan bli fullt så man måste hänga på låset fina dagar, men det är värt den extra pengen. Trevlig personal som har corona-anpassat verksamheten på ett ansvarsfullt sätt.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack perforsberg77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2020

Ligger fint intill havet med helt okej strand, bra lekplatser och fint bageri. Ett stort plus att det är gratis att tvätta, brukar annars få betala 40kr per maskin.
Nu till det som vi upplevde som mindre bra, det lilla poolområdet som kostade 240kr för en vuxen och 3 små barn, alldeles för dyrt.
Åt lunch på restaurangen en dag och för 119kr per person förväntar jag mig egengjorda pannbiffar och inte nå köpt halvfabrikat som var sämre än de man fick i skolan. Annars fint salladsbord och trevlig personal.
Tack för oss

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Mallan75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen