Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Priceline
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (33)
Filtrera omdömen
33 resultat
Medlemsbetyg
3
8
10
6
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
3
8
10
6
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 33 omdömen
Omdömet skrevs 28 juli 2019 från mobil enhet

Perfekt läge vid badet centralt
Goda pizzor kalla öl
Utomlands känsla
Mycket att göra och en liten minigolfbana
Familje vänligt rent o snyggt
Rekomenderas
Ligger vid köpingviks paradgata med shopping och fik

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack lindajensen67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2018 från mobil enhet

* Rent och fräscht
* Fint läge precis vid en av Ölands finaste stränder
* Tyvärr ligger campingen några meter från en nattklubb som spelar vansinnigt hög musik halva natten vilket gör det till en omöjlighet att sova. Fick tag i ett par hörselproppar vilket hjälpte lite grann, tyvärr skakade madrassen i takt till musiken...

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Mattias L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2018

Har varit här flera år i rad och alltid trivts. Jätte bra camping, inte så packat med folk. Dock drar musiken från resturang SINUS ner ganska mycket. Vill du sova innan kl tolv eller ett på natten ska du välja en camping längre bort på stranden.

Datum för vistelsen: juli 2018
1  Tack 994idaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2018 från mobil enhet

Väldigt bra strand... Resten? Inte alls lika bra. Campingplatserna är små, servicehuset var nog inte ens modernt när det byggdes och det verkar inte städas särskilt ofta.
Campingbroschyren som man får vid incheckning säger att campingen ska vara tyst och lugn kl:2300, detta verkar dock inte gälla discot på stranden som pumpar ut musik över området till väldigt sen timma. Detta kanske man borde informera om i förväg? BARNFAMILJER!!! Åk INTE hit!
Vi kommer INTE att återkomma!

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack holken73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2018 från mobil enhet

En campingplats vars bekvämligheter och standarder säkert var oerhört populära och fräscha i början av 90 talet.
Underhållet har släpat efter kraftigt,
Läget är underbart med närheten till i mitt tycke Ölands absolut i särklass bästa strand.
Tillmötesgående glad och trevlig personal.
Hit åker man om man vill ha liv,rörelse och party. Inget för barnfamiljer om man vill ha lugnt och skönt.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack 680fredrika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen