Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (17)
Filtrera omdömen
17 resultat
Medlemsbetyg
10
4
2
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
10
4
2
0
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 17 omdömen
Omdömet skrevs 14 juni 2020 från mobil enhet

En pärla på Ölands västra sida. Mycket bra boendestandard och nära till havet och den vakta naturen som Öland bjuder på. Barnen fullkomligt älskar att vara vid stranden och leta stenar och bada. Vacker utsikt från lägenheterna och bra med plats för parkering osv...

Datum för vistelsen: juni 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack magnusa270
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juni 2018 från mobil enhet

Läget är utmärkt, fin vy över havet. Mycket dyrt med tanke på standarden på exempelvis sängar. Frukost ingick inte. Rent och fint samt fungerande köksutrustning. Vandrarhemstandard men dock egen toa och enkel dusch.

Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack 442lll
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2018 från mobil enhet

Underbart lägenhetshotell vid Kalmarsund 15 km norr om Borgholm. Trevligt bemötande vid incheckningen, fin lägenhet med egen altan, bra utrustat kök
rent o snyggt.Vi fick tom en extra grind till altanen eftersom vi hade hund med oss, vi bad inte ens om det, det kallar jag hög
service.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Solveig N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2016 från mobil enhet

Längtar redan tillbaka! Vi bodde i en lägenhet på 95 kvm med enastående utsikt mot havet. Alla lägenheter har inte denna utsikt men havet är en minuts gångväg bort. Annorlunda stenstrand som roade barnen. Man kan bygga med dessa stenar vilket passade våra barn på 6, 8 och 10 år. Naturskönt och LUGNT. Ingen streesande trafik utanför, bara havet och korna och vacker solnedgång vid klart väder. Bra leder utanför längs havet (med betande kor) som passar cyklister eller långpromenader. Själva boendet fanns inte mkt att klaga på. Lyhört när någon går i lägenheterna ovanför och väldigt mjuka sängar. Men köket är väl utrustat med allt man kan tänka sig behöva. Kabel-tv. Skön soffa. Handdukar och fräscha sängkläder ingår. Grönytor för lek och bra med parkeringsplats utanför. Boulebana och liten lekplats för mindre barn. Mina var för stora för den. Ca 1,5 mil till matbutik i Köpingsvik. Ytterligare 5 min bilfärd finns stor ICA i Borgholm. Bättre priser och utbud. Norrut ca 10 min bilfärd ligger bästa gokartbanan på ön. Personalens bemötande, utsikten, köksutrustningen, hemtrevnadskänslan, närhet till havet, lugnet och bra uttänkta möbler ger detta boendet 10 poäng!

Datum för vistelsen: juni 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack minnasmamma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2016 från mobil enhet

Precis vid havet ligger äleklinta gård. Havsutsikt från uteplatsen, vackra promenadstråk med ett fiskeläger ca 30 minuter bort. Nära till böda strand och lyckosand. Byxelkrok ca 5 mil norr om äleklinta värt ett besök och strosa runt i hamnen.

Datum för vistelsen: juni 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack 82helena
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen