Anders Åslin
Umeå, Sverige

Trevligt hotell och fin service

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 12 jan. 2024
Spenderade två veckor här. Mycket trevligt hotell, sköna sängar och bra AC. Fantastisk bra frukost och trevliga restauranger på stranden och lite utanför hotellet. Mycket fin strand och ett fint poolområde. Bra utbud av fritidsaktiviteter som tennis, biljard, pingis, och ett fräscht gym med fantastiskt fin service och mottagande på gymmet av Nat och Pla (Nattida Suadam och Suntaraporn Keawsuwam) och av killarna som jobbar på stranden. Kommer gärna tillbaka.
Datum för vistelsen: december 2023
Tips för att välja rum: Boka utflykter med ägaren på restaurang Tonga som ligger på stranden, mkt bra.
Resetyp: Reste som ett par
4,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorService
Graceland Khaolak Beach Resort Holiday Concierge, General ManagerGraceland Khao Lak Resort & Spa, svarade på det här omdömet
Svarade 15 jan. 2024
Dear Explorer32017272903,

We are proud with appreciated for your kind and meaningful comments and suggestions regarding the location.

Various facilities and of course the beach here is beautiful because everyone works together to take care of it. Including cooperation from all honorable people.

Thank you for your compliments and praise to the employees. Absolutely, these team member will have the morale and encouragement to continue providing services that create happiness for everyone.

Thank you again and we sincerely hope to welcome you again in the near future. We are all wait happily for your return with close relatives and friends to met once again.

Sincerely yours,

The Management of
Graceland Khaolak Beach Resort.
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Helt återbetalningsbar
1 395
1 395
16 av 2 402 omdömen
Omdömet skrevs 22 december 2023 från mobil enhet

Behaglig vistelse på fin resort! Vi har tillbringat tre veckor här och på det hela taget haft en mycket bra vistelse. Mycket fin frukost, tillmötesgående personal, tror dock att en enkel kurs i engelska för samtlig personal, skulle gagna verksamheten. Restaurangerna på hotellet var ganska dyra, på stranden finns flera restauranger med bra mat till bättre priser.
Fler solstolar vid poolområdet behövs då de var reserverade/upptagna på fm. Stället är rent och fräscht men skulle med små förbättringar kunna tas en nivå högre. Målarfärg som runnit på klinkers i poolen skulle tas bort, ogräs rensas mellan utgångarna till poolen från premiumrummen och lite annat smått.
Men som sagt, på det hela taget trevligt och trivsamt.

Datum för vistelsen: december 2023
Tack MrsBluecrown
SENTIDO Graceland Khaolak Holiday Concierge, General Manager på Graceland Khao Lak Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 26 december 2023

Dear Mrs.Bluecrown,

Thanks a lot for choosing us for your current stay with us,

We would like to thank you for your feedback and review , highly appreciated .

Thanks for letting us know about your experience on our team service provided we shared the same and the been super delighted on your feedback and response which is a highly motivating with improve our service.

Once again thanks for staying with us and sharing your experience,

We are looking forward to welcoming you back soon for another relaxing stay with us.

Sincerely yours,

The Management of
Graceland Khaolak Beach Resort.

Omdömet skrevs 27 januari 2023

Spenderade 2 veckor tillsammans med min man och son, mamma och moster i januari 2023. Alla 3 rum var verkligen fina och rena.
Hotellet är stort med fina träd och planteringar. Trevlig personal som alltid hälsar.
Frukosten har allt, super nöjd. Saknade fler bord utomhus. Vill kunna njuta av värme och fågel sång när man äter.
Saknade skyltar som du kunde lägga på sängen om du inte ville byta lakan så ofta. Samt en information om att att lägga de handdukar du önskar byta på golvet. Vore bättre för miljön att inte byta varje dag. Strandhanddukarna fick man springa och jaga om att få byta, vilket var märkligt. Vi är vana att det automatiskt ligger nya badhandduk efter städning från andra hotell.
Solstolar finns för få. Går du upp 06.30 kan du kanske lyckas få en solstol. Men vem orkar ställa väckarklockan varje morgon på semester.
Finns restauranger och massage på stranden längre bort som du kan få gratis solstolar om du äter och tar massage. Vilket vi verkligen rekommenderar.
Hade rekommenderat hotellet att informera oss européer om att det bor enormt mycket ryssar på hotellet. Blev väldigt osmakligt och obekvämt. Kriget i Ukraina och deras dåliga uppförande påverkade oss. Tyvärr drog det ner våran syn på hotellet, fast vi vet att ni inte rår för det.

Datum för vistelsen: januari 2023
1  Tack T4903IQangelicar
Omdömet skrevs 21 mars 2020

Får inte det på grund av paxande av solstolar, förstår inte att man kan kliva upp klockan sju på morgonen och paxa solstol. För att sedan inte komma tillbaka förrän klockan elva. Tycker att hotellet skulle ta tag i detta och ta bort handukarna. Samt att gästerna får lösa ut sina handukar i receptionen. Annars är det ett jättetrevligt hotel med bra frukost, finns nästan allt utom Nutella. Hjälpsam personal,rent och snyggt överallt. Myggsanering flera gånger i veckan. Hade ett vanligt rum, sköna sängar med flera kuddar att välja på. Bra städning blev aldrig störd av det. Sambon fyllde år under vår vistelse och blev uppvaktad med tårta. Vi hade bara frukost men det finns ett flertal små resturanger att äta på. Kokosnöten och Ottos är dom bästa, undvik Sabai sabai. Vill man ha något annat än thaimat är det bara att ta en tuk in till city.

Datum för vistelsen: mars 2020
Tack 225kente
SENTIDOGRACELAND, Manager på Graceland Khao Lak Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2020

Dear 225kente,

Greetings from SENTIDO Graceland Khao Lak Resort and Spa. Thank you for your constructive feedback on your recent stay with us.

We do apologize that your stay with us did not meet your expectations and we have discussed your concerns with our management team, thank you once again for highlighting these areas.

We hope to have the opportunity of hosting you again on your next holiday at SENTIDO Graceland Khao Lak Resort and Spa.

Omdömet skrevs 8 mars 2020 från mobil enhet

Vi var här två veckor och är mer än nöjda över vår vistelse på det här hotellet.
Personalen är verkligen jätte trevlig och väldigt tillmötesgående. På städningen fanns det absolut inget att klaga på.
Stranden utanför är väldigt lugn med lite folk och inga försäljare. Dock finns de ett par riktigt mysiga restauranger samt lite massage ställen.
Poolen var alltid ren och fräsch.
I efterhand skulle vi istället för att ha middagspaket på hotellet äta på dom mysiga restaurangerna på stranden. och bara nöja oss med den underbara frukost buffé som serverades på hotellet.
Vi skulle absolut kunna återvända för en avkopplande mysig semester här.

Datum för vistelsen: februari 2020
Tack D7407ZYannad
SENTIDOGRACELAND, Manager på Graceland Khao Lak Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2020

Dear D7407ZYannad,

Greetings from SENTIDO Graceland Khao Lak Resort and Spa.

Thank you for your recent stay with us and taking your time to give us a lovely description of your holidays. It is our pleasure to know that you had a wonderful time at SENTIDO Graceland Khao Lak Resort & Spa and impressed at the assistance of our staff.

Please allow me to share your compliments to our SENTIDO team. We ensure that your comments will inspire every staff to continually maintain and improve the quality of service.

Thank you once again for your compliment and we look forward to welcoming you back in your next visit to Khao Lak.

Omdömet skrevs 10 januari 2020 från mobil enhet

Rent och fint, jättefint i trädgården och helt skräpfri strand. Personalen var hjälpsam och trevlig.

Syntetisk "juice till frukost på ett 5* hotell är inte ok. För många i personalen som inte kan engelska gör att det blir väl krångligt. Hotellet är väldigt dåligt underhållet och stora delar verkar vara stängda pga detta. Stod skylt i baren att det skulle vara happy hour, men det fanns ingen personal på plats.

Datum för vistelsen: januari 2020
1  Tack 396kalleg
SENTIDOGRACELAND, Manager på Graceland Khao Lak Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 14 januari 2020

Dear 396kalleg,

Greetings from SENTIDO Graceland Khao Lak Resort and Spa.

Thank you for your constructive feedback on your recent stay with us. It is our pleasure to know that you are impressed at the assistance of our staff. We do appreciate your frank feedback which really allows me to pinpoint my areas of improvement and focus on our standard and performance.

We understand and respect your points in all areas, and do not question your point of view, We do apologize to let you down on these points.

As I have mentioned before we are working hard to improve on the areas in your review, such as English, juice for breakfast, Hotel maintenance

We hope to have the opportunity of hosting you again on your next holiday at SENTIDO Graceland Khaolak Resort and Spa.