Johan O
Veberöd, Sverige

Fantastisk semester

Omdöme om Bangsak Village
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 17 feb. 2024från mobil enhet
Fantastiskt hotell, bodde i en härlig bungalow vid poolen nära den fantastiska stranden.
God mat, speciellt den Thailändska, och otroligt bra service med hög mysfaktor till skillnad mot grann restaurangerna. God frukost inklusive bra kaffe, olika ägg rätter som lagades på beställning och magiskt god frukt.
Vi bokade även för nästa år innan vi åkte hem.
Datum för vistelsen: februari 2024
Resetyp: Reste som ett par
Srivika Boo-nga, General ManagerBangsak Village, svarade på det här omdömet
Svarade 18 feb. 2024
Dear johana555,
Thank you for taking time sharing your experience at Bangsak Village

I am pleased to read that you have enjoyed your fantastic holiday with us and giving us such a very kind compliments on our services and facilities.

Your kindness compliments has been passed to our team and they all look forwards to welcoming you back here again soon.
See you next year.

Hotel Manager

Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
0.7 km från Bangsak Village
Omdömen (1 046)
1 047 resultat
16 av 1 047 omdömen
Omdömet skrevs 7 februari 2024

Ett helt underbart hotell, lugnt ock skönt !!
Sandstranden är ca 5 km lång och att ta en morgon promenad, med några dopp i havet gav styrka till både kropp och själ.
Frukosten var bra, men inte fantastisk och vårt rum var stort med hög takhöjd (om en lite märkligt med ett badkar i betong mitt i)

Rumstips: Beach restaurangen Blue Beach till vänster om hotellet var underbart.
Datum för vistelsen: januari 2024
1  Tack Dalton69
Srivika Boo-nga, General Manager på Bangsak Village, svarade på det här omdömetSvarade 11 februari 2024

Dear Dalton69,
Thank you for taking time sharing your experience at Bangsak Village

I am pleased to read that you have enjoyed your holiday with us and enjoyed the quiet in the hotel and sandy beach .
Your kindness compliments has been passed to our staffs members and we all look forward to welcoming you back here again soon.

Best regards
Hotel manager

Omdömet skrevs 9 januari 2023

Jättefint ställe! Trevlig personal, fina rum, bra mat. Vi trivdes bra!
Underbar strand utan trängsel.
(använd myggmedel).

Solstolar och parasoll saknades direkt på stranden.
Hotellets stolar var placerade lite längre upp med ganska mycket skugga, vilket ju också kan vara en fördel.

Datum för vistelsen: december 2022
Tack N9024FYmariej
Srivika Boo-nga, Innkeeper på Bangsak Village, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2023

Dear 9024FYmariej,
Thank you for taking time sharing your experience at Bangsak Village.

I am pleased to read that you have enjoined your holiday with us and giving us such a very kind compliments on our services and facilities.
Your kindness compliments has been passed to our team and we all look forwards to welcoming you back here again soon.

Bangsak Village

Omdömet skrevs 20 december 2022 från mobil enhet

Stora fräscha och välutrustade rum, skön säng. Morgonrockar ingick. Väldigt lummig utsikt från vår balkong, som var skön att hänga på på kvällarna. Stranden ren och superfin, och inga andra resorter nära inpå. Söderut fanns några andra större o ganska lyxiga resorter. Norrut fick man gå långt på stranden för att komma till andra resorter, så ingen trängsel, verkligen toppen och helt i vår smak! Bra frukost och fin service. En liten nackdel var att man hörde trafiken lite där vi bodde, på ävervåning ganska nära vägen. Men det var inget vi blev störda av, ACn överskuggade det bruset. Vi bodde där i två veckor och är supernöjda!

Datum för vistelsen: december 2022
Tack 223minnag
Srivika Boo-nga, Innkeeper på Bangsak Village, svarade på det här omdömetSvarade 21 december 2022

Dear 223minnag,
First of all I'd like to take this opportunity to say " Thank you very much " for your kind selected Bangsak Village for your holiday in Thailand
We delighted that you were satisfy with our food ,services and have enjoyed with the hotel surrounding.

Omdömet skrevs 14 februari 2022 från mobil enhet

Underbart familjärt hotell vid fantastisk strand, en dag kunde vi se 9 personer i vattnet ofta var vi ensamma. Mycket god mat i restaurangen och trevlig personal. Vi tog massage varje dag och känner oss lyxigt väl omhändertagna. Vi ser fram emot att komma tillbaka 2023.

Datum för vistelsen: februari 2022
1  Tack Lilletummen
Omdömet skrevs 8 mars 2020

Härliga veckor liksom tidigare. Lugnt och avkopplande. Trevlig och tillmötesgående personal.
Det som är mindre bra är terassens utformning, med tanke på att det är många äldre gäster. Det har skett många fallolyckor.
Annars underbar vistelse.

Datum för vistelsen: februari 2020
Tack salinb
Pongthep J, Manager på Bangsak Village, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2020
Google-översättning

Greeting from Bangsak Village, Thailand.

Sawasdee krab khun salinb.,

It was a pleasure welcoming you to Bangsak Village and thank you for your thorough review. I do appreciate your delightful comments about our hotel.

Your highlight to our service team making your stay a memorable one will be passed on.

I look forward to welcoming you back on your next visit to Khaolak and please do not hesitate to contact me at hm.bangsakvillage@gmail.com should you require further assistance for future visits.

Warm Regards,
Marc