Minna G
Stockholm, Sverige

Perfekt ställe för par som vill ta det lugnt

Omdöme om Bangsak Village
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 20 dec. 2022från mobil enhet
Stora fräscha och välutrustade rum, skön säng. Morgonrockar ingick. Väldigt lummig utsikt från vår balkong, som var skön att hänga på på kvällarna. Stranden ren och superfin, och inga andra resorter nära inpå. Söderut fanns några andra större o ganska lyxiga resorter. Norrut fick man gå långt på stranden för att komma till andra resorter, så ingen trängsel, verkligen toppen och helt i vår smak! Bra frukost och fin service. En liten nackdel var att man hörde trafiken lite där vi bodde, på ävervåning ganska nära vägen. Men det var inget vi blev störda av, ACn överskuggade det bruset. Vi bodde där i två veckor och är supernöjda!
Datum för vistelsen: december 2022
Resetyp: Reste som ett par
Srivika Boo-nga, InnkeeperBangsak Village, svarade på det här omdömet
Svarade 21 dec. 2022
Dear 223minnag,
First of all I'd like to take this opportunity to say " Thank you very much " for your kind selected Bangsak Village for your holiday in Thailand
We delighted that you were satisfy with our food ,services and have enjoyed with the hotel surrounding.

Your kindness compliments has been passed to our team and they all look forwards to welcoming you back here again soon.

with my warmest regards,
Srivika B
Hotel Manager

Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
0.5 km från Bangsak Village
    Omdömen (1 052)
    1 052 resultat
    49 av 1 052 omdömen
    Omdömet skrevs 14 februari 2022 från mobil enhet

Underbart familjärt hotell vid fantastisk strand, en dag kunde vi se 9 personer i vattnet ofta var vi ensamma. Mycket god mat i restaurangen och trevlig personal. Vi tog massage varje dag och känner oss lyxigt väl omhändertagna. Vi ser fram emot att komma tillbaka 2023.

Datum för vistelsen: februari 2022
    1  Tack Lilletummen
    Omdömet skrevs 8 mars 2020

Härliga veckor liksom tidigare. Lugnt och avkopplande. Trevlig och tillmötesgående personal.
    Det som är mindre bra är terassens utformning, med tanke på att det är många äldre gäster. Det har skett många fallolyckor.
    Annars underbar vistelse.

Datum för vistelsen: februari 2020
    Tack salinb
    Pongthep J, Manager på Bangsak Village, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2020
    Google-översättning

Greeting from Bangsak Village, Thailand.

Sawasdee krab khun salinb.,

It was a pleasure welcoming you to Bangsak Village and thank you for your thorough review. I do appreciate your delightful comments about our hotel.

Your highlight to our service team making your stay a memorable one will be passed on.

I look forward to welcoming you back on your next visit to Khaolak and please do not hesitate to contact me at hm.bangsakvillage@gmail.com should you require further assistance for future visits.

Bangsak Village, Th.

Omdömet skrevs 15 januari 2020

Gillar man lugn och ro är det ett av de bästa ställena man kan hitta på Phuket och Khao Lak nu för tiden.Ett par besök på marknaden i Ban Niang är toppen om man vill ha lite action. Två sköna veckor, vänlig personal och god mat, lite onödigt
    dyrt dock jmf med strandrestaurangerna. Mycket grönska överallt,välskött, fin pool och lätt att få solstolar.Mycket fina rum. Vi återvänder väldigt gärna!

Datum för vistelsen: januari 2020
    Tack Astrids168
    Pongthep J, Manager på Bangsak Village, svarade på det här omdömetSvarade 16 januari 2020
    Google-översättning

Greeting from Bangsak Village,Thailand.

Sawasdee krub khun Astrids168,

Your highlight to our service team making your stay a memorable one, will be passed on.

Bangsak Village,Th.

Omdömet skrevs 30 november 2019

Ett mycket trevligt vuxenhotell. Så skönt att slippa höra skrikiga ungar överallt.
    Rummen är rymliga och har allt man kan önska. Kunde vara lite tystare om jag ska klaga på något, annars har jag bara positivt att säga om detta hotell.
    Alla i personalen var otroligt vänliga och tillmötsgående. Frukostbuffen var fantastisk - här fanns det mesta! Ett extra plus för alla detaljer, som vi upptäckte allt eftersom, t ex strandmadrasserna som fanns att låna.

Datum för vistelsen: november 2019
    3  Tack JariT64
    Pongthep J, Manager på Bangsak Village, svarade på det här omdömetSvarade 4 december 2019

Greeting from Bangsak Village,Thailand

Sawasdee krub khun JariT64,

Thank you for your feedback.

Exceeding every guest’s expectations is our specialty here at Bangsak Village Resort. I am pleased to know that you enjoyed your stay with us and thank you for sharing them.

I look forward to the privilege of welcoming you back and exceeding your expectations again in the near future.

Best regards,

Bangsak Village,Th.

email : hm.bangsakvillage@gmail.com

Omdömet skrevs 9 april 2019

Mysigt och personligt hotell. Lugnt och skönt. Vi bodde i Kan rekommendera restaurangen Be Friend till vänster på stranden. Där åt vi många kvällar! Restaurangen precis bredvid hotellet, Pine Tree, var också väldigt bra och prisvärd. Där lämnade vi även in tvätt vilket fungerade bra.
    Stranden är väldigt lång och lugn, perfekt för strandpromenader. Vi gjorde även en utflykt till Koh Kho Khao där vi hyrde moppe på ön, Hapla Beach var värt ett besök, men generellt var stränderna på ön smutsiga och inte städade, vilket var synd.

Återvänder gärna till Bangsak Village!

Datum för vistelsen: mars 2019
    Tack Amanda W
    Pongthep J, Manager på Bangsak Village, svarade på det här omdömetSvarade 12 april 2019
    Google-översättning

Greeting from Bangsak Village, Thailand.

Sawasdee krub khun Amanda W.,

I look forward to welcoming you back on your next visit to Khaolak and please do not hesitate to contact me at hm.bangsakvillage@gmailt.com should you require further assistance for future visits.

Bangsak Village.