Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat och vacker solnedgång”
Omdöme om Muskö Sjökrog

Muskö Sjökrog
Rankad som nr 7 av 46 Restauranger i Haninge
Restauranginformation
Omdömet skrevs 20 september 2020 från mobil enhet

Efter en sommar med högt tryck hade lugnet nu lagt sig över krogen. Vi åtnjöt en fantastisk middag i lugn och ro samtidigt som solnedgången speglade sig i havet utanför - magiskt! Maten var mycket vällagad och god.

Datum för besöket: september 2020
Tack sbamab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (33)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 33 omdömen

Omdömet skrevs 16 augusti 2020

Känslan av att det är jobbigt med kunder var total! Mat slut, vatten slut, service slut. Vacker miljö dock

Datum för besöket: augusti 2020
Tack X3297NRrafaelc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Härlig lunch på Mickrums brygga! Gott och vällagat utan krusiduller. Bra och enkelt att lägga till vid bryggan om man kommer sjövägen. Ser fram emot att gå på någon av deras musik-kvällar!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 100gott
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Väldigt dålig service! Lång väntan på bordsservering, få meny och få maten. Besöket tog 2tim och då betala vi direkt efter vi ätit varmrätten. Tog deras hamburgare meny. De va den tråkigaste hamburgare jag ätit på väldigt länge! Snustorr, snålt med dressen och tillbehör! Noll kärlek nerlagt på den! Helt värdelös! Blev en dyr nota och var nära på att trycka fingrarna i halsen efter besöket!

Datum för besöket: juli 2020
Tack TARSANFARSAN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Härlig miljö, god mat, trevlig personal som med sitt glada humör snart skapar rutin. Kommer gärna tillbaka!

Datum för besöket: juli 2020
Tack maria6411
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Muskö Sjökrog tittade också på

Haninge, Stockholms län
Haninge, Stockholms län
 
Haninge, Stockholms län
Haninge, Stockholms län
 

Besökt Muskö Sjökrog? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt