Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (9)
Filtrera omdömen
9 resultat
Medlemsbetyg
6
3
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
6
3
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 9 omdömen
Omdömet skrevs 18 november 2019 från mobil enhet

God, mycket räkor, fräsch och inte för dyr. Chansade en gråmulen novemberdag och åt gott inne i värmen. Enkelt, lite sliten miljö, men trevligt. En klar positiv överraskning och hit kommer vi gärna igen.

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Almgren4711
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 från mobil enhet

Domarudden är ett väldigt fint naturområde. Här finns tex löpspår av olika längder, bastu, badstrand , klätterställningar för barnen, fotbolls- och volleybollsplan, vandringsled, grillplats, fiskemöjlifheter, hundbad, stuguthyrning, cafe och restaurang. Dessutom är hundar välkomna. Klart värt ett besök!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack PernillaA321
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2018

Jag har varit på Domarudden både på flera jobbkonferenser och utflykter med familjen. Som konferensgård för ett sällskap upp till 10 personer är Domarudden idealisk. Både personalen och maten är fantastisk, och närheten till naturen och lugnet skapar en effektiv och inspiererande mötesmiljö. Allt du kan förvänta dig - projektorer etc - finns, fast stället är litet. Parkeringen är nära.
Drängsjön som Domarudden ligger vid är vacker, och vattnet blir varmt tidigt. Det finns även motionsspår, och Blåleden och Roslagsleden att vandra. Kafeterian har både hembakt och god mat.

Datum för vistelsen: juni 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Lea D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 februari 2017 från mobil enhet

Vi har varit på domarudden många gånger tidigare och tyckt det varit ok. När vi hörde att det drevs i ny regi så var vi tvungna att åka dit och äta lunch. Vilken skillnad, mycket bättre mat och riktigt trevligt bemötande. Vi åt strömming och köttbullar och var jöttenöjda. Hit kommer vi åka många gånger till. Ett favoritställe i Åkersberga.

Datum för vistelsen: januari 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack johnsC3227PS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 oktober 2016 från mobil enhet

Har du ännu inte varit här då är det dags - vilken miljö, vilken personal, vilken mat!!
Här finns allt för en stressad själ - här finns tid för eftertanke, rekreation och stillhet. En tur i svampskogen med efterföljande kaffe å bulle eller varför inte en skön bastu. Vedeldad sjöbastu går inte av för hackor!! Så skönt Rent och fräscht överallt. Gemytligt kök med underbara smaker! Ädelfiske, bad, friluftsspår, utegym, hyr en roddbåt, ha konferens eller kalas. Stugor att hyra och massor med annat skoj - de nya ägarna verkar vara öppna för nya ideer! Jag ser fram emot ytterligare 40år som gäst på denna underbara plats!

Datum för vistelsen: oktober 2016
Restyp: Reste med vänner
Tack lottag908
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen