Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Superb Accommodation”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
19 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Privat rum, 1 badrum, för 2
Sketty, Swansea, Swansea County, södra Wales, Wales

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 19 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

cazzaChes ...
Cheshire
Nivå 4 Skribent
29 omdömen
16 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 17 augusti 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 19 2020
Thank you so much for your beautiful review. You were a pleasure to host, and we look forward to welcoming you back. We worried that we would be not able to offer our guests the same service they were used to whilst operating safely and within guidelines, and for that reason took a little longer to open. Thankfully the design of Glanmor Garden Apartment allows us to be able place breakfast in a separate section each morning, keeping everyone safe, and ensuring you can still enjoy a lovely breakfast before exploring our beautiful Gower coastline.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
789helen6 ...
Cambridge, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
21 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 21 augusti 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 23 2018
It was wonderful to welcome you both and look forward to your return, you are quite right that hill is not for the faint hearted !! Hope to see you both soon Linda and Beth x
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Manchester, Storbritannien
Omdömet skrevs 2 november 2017 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
nov 6 2017
We loved having you both to stay. Thank you for your lovely review, see you soon Linda
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Glosgal19 ...
2 omdömen
Omdömet skrevs 3 september 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2017
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 4 2017
Thank you for your lovely review, we really appreciate the time you've taken to write it. We loved having you to both to stay, you were the perfect guests, we wished you could have stayed longer, and look forward to welcoming you back in the future. Linda & Beth
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2016
Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
sep 1 2016
Thank you for your lovely review, come back and see us soon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt