Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (10)
Filtrera omdömen
10 resultat
Medlemsbetyg
2
5
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
2
5
3
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 10 omdömen
Omdömet skrevs 23 januari 2018

Bra boende i fin miljö. Maten och personalens bemötande var utmärkt. Vi bodde på andra våningen vilket kan vara lite besvärligt om man har rörelsehinder (trappan var lite besvärlig). Bra möjlighet att värma mat och att koka kaffe eller te.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Tack Marullann
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2017

Rummen på hotellets övervåning var stora med romantisk himmelssäng och balkong, eget badrum och toa. Hotellet ligger längst upp i den vackra visningsträdgården och känns kanske lite mer som en restaurang med rum än ett hotell. Ingen reception och direkt information om att det var ett hotell. Kanske mer som BB då restaurangen stängde redan kl 1700. Servicemindad personal visade oss runt och assisterade oss till vårt rum som låstes med en vanlig dyrk. Säkerheten skärptes nattetid då ellås med kod stängde ytterdörrar. Fri entre till trädgård ingick. Pytteliten frukost även om den innehöll det nödvändigaste. Och som sagt mycket vänlig och servicemindad personal.

Rumstips: Stort dubbelrum med sänghimmel skapar romantik !
Datum för vistelsen: augusti 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Karl M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juni 2017

Nyrustade rum, harmoniska färger, rent o städat, klart prisvänligt hotell. För att inte tala om utsikten! Vackra blomsterarrangemang i matsal o trapphus. Saknade inget på frukosten, vällagat o gott. Fin altan att äta/dricka på när vädret tilllåter.Återkommer gärna!

Datum för vistelsen: juni 2017
Tack ulrika661
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2016 från mobil enhet

Åt en otrolig god buffé i form av grillat korv, fläskkarré och kyckling. Allt smakade så himla gott. Det fanns grönsaker som var varma och kalla samt potatissallad och potatisgratäng.

Varje gång jag äter här på lunchen eller middagar/julmiddag så har Wij alltid smakat fantastiskt.

Datum för vistelsen: september 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack 353alexe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2016

Trädgårdarna är väl värt ett besök, dock är både boendet och maten dyrt då standarden är mycket enkel. Lunchmaten var inte värt pengarna och någon middagsservering finns inte. Allting stänger ca kl. 16.00 under augusti månad.

Datum för vistelsen: augusti 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
1  Tack TuulaTuu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen