Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 08:00 - 20:00
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på Tripadvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Google
Sätt du kan uppleva São Paulo Paraquedismo på
från 86,83 US$
Mer information
Omdömen (1 191)
Filtrera omdömen
1 191 resultat
Medlemsbetyg
1 117
64
6
1
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 117
64
6
1
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 191 omdömen
Omdömet skrevs 3 december 2020 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för upplevelsen: november 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KarolinaFranca, Gerente de relações com clientes på São Paulo Paraquedismo, svarade på det här omdömetSvarade 4 december 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 november 2020 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för upplevelsen: november 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KarolinaFranca, Gerente de relações com clientes på São Paulo Paraquedismo, svarade på det här omdömetSvarade 20 november 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2019
Google-översättning

Datum för upplevelsen: december 2019
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KarolinaFranca, Gerente de relações com clientes på São Paulo Paraquedismo, svarade på det här omdömetSvarade 16 januari 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 april 2019
Google-översättning

Datum för upplevelsen: april 2019
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KarolinaFranca, Gerente de relações com clientes på São Paulo Paraquedismo, svarade på det här omdömetSvarade 19 juni 2019
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för upplevelsen: december 2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marco D, Gerente på São Paulo Paraquedismo, svarade på det här omdömetSvarade 4 december 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen