Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Afternoon tea värmde efter kylslagen promenad runt Trosa”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Trosa Stadshotell & Spa
Rankad som nummer 1 av 2 hotell i Trosa
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 17 2017

Mitt i Trosa ligger det lilla stadshotellet som erbjuder Afternoon Tea på helgen. En lagom blandning av sött och salt erbjuds med varma hembakade scones, små snittar, färsk frukt och en blandning av sött till kaffe eller te.

Mycket omtänksam och vänlig personal ser till att gästerna mår bra.

  • Bodde här: April 2017, reste med vänner
    • Service
Tack 490satishs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Scharp63, Ägare på Trosa Stadshotell & Spa, svarade på det här omdömetSvarade april 26 2017

Kul att ni gav oss ett besök samtidigt som jag tackar för de vänliga orden om vår personal. Varmt välkomna åter till oss i Trosa
Hälsar
Anders

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (158)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2024 av 159 omdömen

Omdömet skrevs april 5 2017 från mobil enhet

Lugnt och skönt hotell med härliga sängar. Restaurangen är väl inte den billigaste men det finns bra alternativ om gångavstånd. Enda som är var lite minus är antalet kanaler på tv. På ett sådant här fint Hotel bör det finnas fler än bara gratiskanalerna.

Bodde här: April 2017, reste i arbetet
Tack oscarracing
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Scharp63, Ägare på Trosa Stadshotell & Spa, svarade på det här omdömetSvarade april 7 2017

Hej Oscar
Tack för Ditt besök.
Roligt att läsa att ni haft det bra.
TV kanaler är alltid ett gissel när det man vill ha inte finns att tillgå. Vi har valt SMARTTV och ger då våra gäster möjlighet att se på de kanaler de gillar bäst och har hemma.
Hoppas vi snart får se er tillbaka i Trosa
Hälsar
Anders

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 2 2017 från mobil enhet

Firade 70 åring i familjen med helgalen. Mycket fräscht och charmigt hotell. Otroligt trevlig personal som fixade det mesta. God mat till alla måltider. Mysiga rum med sköna fåtöljer att bara sitta och prata framför öppen brasa. Vi hade inte tid för SPA men det såg lika bra ut som resten av hotellet. Att sedan strosa i Trosa ger vistelsen extra bonus. 0

Bodde här: April 2017, reste med familjen
Tack Lars W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Scharp63, Ägare på Trosa Stadshotell & Spa, svarade på det här omdömetSvarade april 3 2017

Hej Lars.
Vad roligt att höra att ni tillsammans med den nyblivne 70 åringen hade det bra hos oss i Trosa.
Såklart håller vi gärna med om att vår lilla stad är värd en promenad utmed ån och våra mysiga kvarter.
Varmt välkomna åter
Hälsar
Anders

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 12 2017 från mobil enhet

Otroligt mysigt hotell med genomtänkt inredning i alla rum.
Mjuka sängar, trevlig personal, underbart spa. Hundvänliga rum! God frukost.
Middagen som vi åt var helt okej, kunde ha varit bättre. Helheten på resten av vistelsen har gjort detta hotell till vårat nya favorit hotell som vi gärna återkommer till.
Önskar dock att hotellet hade mörkläggningsgardiner.

Bodde här: Mars 2017, reste som ett par
Tack Andrea S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Scharp63, Ägare på Trosa Stadshotell & Spa, svarade på det här omdömetSvarade mars 14 2017

Hej Andrea,
Trevligt att helheten på vårt lilla hotell tilltalade Dig.
Låt mig gärna veta vad Du vill förbättra gällande middagen så vi kan uppfylla Dina önskemål nästa gång.
Vad gäller mörkläggning så har samtliga våra rum rullgardiner. Jag blev lite osäker efter Ditt omdöme men har nu kontrollerat så inget rum saknar.
Känner er varmt välkomna åter, med eller utan hund
Hälsar
Anders

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 8 2017 från mobil enhet

Trevligt gemytligt. Mysigt hotell. Trevlig personal. Som att komma tillbaka till tidigt 1900-talet. Underbar miljö. Jordnära. Spa delen helt utmärkt. Juice och frukt ingår även bad handukar och tofflor.
Bastu, ångbastu, liten mysig pool med +38 C samt bubbelbad i ena hörnet. Aroma rum med vara stenar att sitta på. Vilstolar att sitta på. Rekommenderas varmt.
Afternoon te. Rekommenderas också.
Middagen var magisk en 4 rätters smakade utmärkt. Ett tips prova Trosa hotellets egna öl.

Bodde här: Mars 2017, reste som ett par
Tack Thomas M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Scharp63, Ägare på Trosa Stadshotell & Spa, svarade på det här omdömetSvarade mars 9 2017

Tack för trevlig text Thomas!
Efter Dina fina ord får vi se till att brygga mer öl, detta vårt 150e år ;-)
Hoppas vi snart få se er här igen.
Hälsar
Anders

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Trosa
0.4 km bort
Bomans Hotell & Restaurang i Trosa
34.8 km bort
Clarion Collection Hotel Kompaniet
23.0 km bort
Nynas Havsbad
Nynas Havsbad
Nr 1 av 4 i Nynashamn
139 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
23.7 km bort
Södertuna Slott
Södertuna Slott
Nr 1 av 2 i Gnesta
89 omdömen
35.6 km bort
Sunlight Hotel Conference & SPA
37.2 km bort
Stjarnholms Slott
Stjarnholms Slott
Nr 1 av 2 i Oxelösund
41 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Trosa Stadshotell & Spa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Trosa Stadshotell & Spa

Adress: Västra Långgatan 19 | Trosa Torg, Trosa 619 35, Sverige (Tidigare Romantik Trosa Stadshotell)
Telefonnummer:
Region: Sverige > Södermanlands län > Trosa
Bekvämligheter:
Bar/lounge Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 2 hotell i Trosa
Prisklass: 1 875 kr - 2 013 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Trosa Stadshotell & Spa 4*
Antal rum: 44
Hotellets officiella beskrivning:
Trosa Stadshotell & Spa ett charmigt och genuint, familjeägt hotell mitt på torget i pittoreska Trosa, 50 minuter från Stockholm. Här finns ett fräscht spa med varm pool, aromarum, torr- och ångbastu och möjlighet till härliga spabehandlingar. Stadshotellet erbjuder personligt inredda rum, god mat och dryck samt en stor glädje och service hos personalen. ... mer   mindre 
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Ebookers, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och HotelSpecials Sweden AB så att du tryggt kan boka med Trosa Stadshotell & Spa. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt