Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat med kompetent personal”

Trosa Stadshotell Restaurant
Rankad som nr 3 av 24 Restauranger i Trosa
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

Vi åt på grillbuffén som serveras på söndagkvällar under sommaren. Personalen antecknade och hade koll på allergiinformation som hade meddelats i förväg. Grillbuffén bjöd på bra variation, om än lite för lite vegetariska/veganska alternativ.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack W3471QXannas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (121)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 121 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Toppenservice och mycket god mat.

Vi satt ute i deras mysiga trädgård, vi valde löjromstoast och skagenröra till förrätt, moules frites till varmrätt och avslutade med sommardessert.

Servicen var toppklass och vi hade en perfekt kväll, rekommenderas varmt!

Datum för besöket: juni 2021
Tack JennyFalun
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juni 2021 från mobil enhet

Trevlig miljö och god mat. Personalen vänliga och trevliga. Började med pilgrimsmusslor och sedan rödingen och Cremebrule men även kalvfilen var helt utsökt. Kan varmt rekommenderas

Datum för besöket: maj 2021
Tack 53leifj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2020

Vi komponerade ihop varsin 3-rätters meny. Maten var fantastiskt vällagad och sååååå god! Mycket smidigt med take away i dessa tider.

Datum för besöket: december 2020
1  Tack SofieJarl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 november 2020

Stor och fin frukostbuffe men tyvärr är öppettiderna begränsade; man vill duka om till lunch. Det är ett litet konferenshotell med liten kvällsmeny.

Datum för besöket: november 2020
Tack Ulla M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Trosa Stadshotell Restaurant tittade också på

Trosa, Södermanlands län
Trosa, Södermanlands län
 
Trosa, Södermanlands län
 

Besökt Trosa Stadshotell Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt