Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppställe”

Två Små Svin , Trosa
Rankad som nr 4 av 24 Restauranger i Trosa
Restauranginformation
Omdömet skrevs 16 augusti 2021

Så fin innergård, charmig resturang och generösa portioner till bra pris. Mycket välsmakande. Deras smörrebröd är så läckra. Mina varmaste rekommendationer. Bästa läget i Trosa, med ån just utanför.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 1Claes
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (26)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 26 omdömen

Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Som vanligt mycket gott. Vi har ätit i Årsta flera gånger. Kanske blir det lite väl dyrt som lunch men gott är det

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Susanne V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021 från mobil enhet

Otroligt fint läge precis intill vattnet. Drack en god alkoholfri öl - peroni till detta och min make något annat som han gav tummen upp till. Vi delade på 4 st smörrebröd, var gott, inget jätte speciellt men vi blev definitivt mätta och nöjda! :)

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack Bellen92
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2021 från mobil enhet

Vilken överraskning! Fantastiskt ställe just vid strandpromenaden. Fullt med gäster ändå ingen väntetid, generöst med personal.
Underbart goda smörrebröd. Stora, generösa portioner. Enormt urval av både öl och snaps. Vi njöt! Ett ställe med riktigt hög mysfaktor.
Bedårande utsikt. Stort tack till Agneta med personal!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack StinaD_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021 från mobil enhet

Ett jättemysigt hotell med vackra rum. Väldigt trevlig restaurang med goda smörrebröd. Ligger precis vid vatten och promenadstråk. Så mysigt. Lite dyrt men det var det värt. Nära till hamnen om man vill strosa runt lite.
Bra frukost . Hann inte testa poolen, men den såg riktigt trevlig ut. Så hit kan man gärna åka igen

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack IngelaW939
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Två Små Svin , Trosa tittade också på

Trosa, Södermanlands län
 
Trosa, Södermanlands län
Trosa, Södermanlands län
 

Besökt Två Små Svin , Trosa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt