Hotels.com
Etrip
StayForLong
Expedia.com
Visa alla 10 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 1 oktober 2018 från mobil enhet

Jättelyckat! Vi hade fest för ca 60 pers. Jättegod mat och härlig miljö. På dan spelade vi golf. Lite kyligt var det, men banan var i jättebra skick. Bodde kvar på Hotellet och allt fungerade perfekt! Tack!

Datum för vistelsen: oktober 2018
Tack 384susanneg
Omdömet skrevs 10 september 2018 från mobil enhet

Trevlig bana att spela och pigga glada personer i shoppen. Det bästa av allt super god mat. Har aldrig blivit besviken när jag har ätit där. Värt ett besök även om man inte spelar golf trevlig miljö och god mat.

Datum för vistelsen: september 2018
Tack Gunilla M
Omdömet skrevs 1 augusti 2018 från mobil enhet

Mycket för pengarna! Väldigt fin bana, trevlig personal och bra anläggning. Vi kommer åka tillbaka, många gånger! Boendet var fräscht och låg väldigt nära utslagsplatsen. En mycket positiv upplevelse!

Datum för vistelsen: augusti 2018
Tack asalindstrom
Omdömet skrevs 29 juli 2018

Min tur att arrangera årlig tävling för 15 vänner från södra delarna av landet. Valde min egen hemmabana och vi köpte golfpaket med greenfee, övernattning, frukost och trerätters middag på kvällen.
Omdömet från mina gäster var en supertrevlig bana, välskött och utmanande.
Rymliga och ljusa trevliga rum. Middagen på kvällen var otroligt välsmakande och frukosten var också en höjdare.
Trevligt bemötande från all personal.
Roligt att själv prövat på golfpaketet och känner att jag verkligen kan rekommendera
det. Birgitta Mattsson

Datum för vistelsen: juli 2018
3  Tack Birgitta M
Omdömet skrevs 21 juli 2017 från mobil enhet

Golfbanan har väldigt fina faciliteter och "stugorna" har hotellklass. Banan håller bra klass och ger möjlighet att driva mot green på några par 4 hål.
Frukosten skulle kunna vara lite mer komplett men middagen var av hög klass.

Datum för vistelsen: juli 2017
Tack 542j_rgenw