Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
202 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-06-04
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
Booking.com
202 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-06-02
Boka nu, betala på plats
Expedia.com202 US$
Priceline344 US$
Travelocity202 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (424)
Filtrera omdömen
424 resultat
Medlemsbetyg
262
91
34
30
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
262
91
34
30
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 424 omdömen
Omdömet skrevs 30 december 2021 från mobil enhet

Bomans är verkligen värt en egen resa, trevligt, snyggt och exklusivt. De har verkligen lyckats att följa sim egen devis ”More is more, less is boring”.

De lyckas att inreda med alldeles för mycket utan att det känns alldeles för mycket. Personalen är trevlig och maten är bra! Vi bodde i Hermes-sviten, en fin hyllning till Hermes.

Datum för vistelsen: december 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack webguide
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristin Boman, Ägare på Bomans Hotell & Restaurang i Trosa, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2022

Hej,
vå roligt att läsa din recension av Bomans. Härligt att ni gillar More is more, less is a bore. Ni är så välkomna tillbaka vid tillfälle.
Kristin

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 december 2021

Vi gillade allt! De coola rummen, frukosten, maten, personalen. Tyst, skönt lugnt och oerhört trivsamt. Vi åt en riktigt vällagad middag och frukosten var verkligen världsklass! Omtanke om detaljer och en välkomnande stämning. Inget hade lämnats åt slumpen.

Rumstips: Vi hade en svit med eget barkar och access till trädgården, "La docle Vita!"
Datum för vistelsen: december 2021
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack GAskefalk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristin Boman, Ägare på Bomans Hotell & Restaurang i Trosa, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2021

Hej,
Tack för din fina recension av Bomans.Härligt att ni njöt av er vistelse här.

Hjärtligt välkommen tillbaka snart igen.
Kristin

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 december 2021

Ett unikt hotell jag besökt ett flertal gånger. Trevlig personal, bra restaurang. Men framförallt ett hotell dit vi kan åka gång på gång och vi kommer alltid att ha ett nytt otroligt rum att besöka. Vi kommer tillbaka!

Datum för vistelsen: december 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack antonlQ1581UJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristin Boman, Ägare på Bomans Hotell & Restaurang i Trosa, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2021

Hej Anton,
Tack för dina fina ord om Bomans.
Du/Ni är Såå hjärtligt välkomna tillbaka vid tillfälle.
Kristin

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2021

Vilket bemötande! Vänligt, omtänksamt och proffsigt. Jag som är födoämnesallergiker och därför sällan äter ute, fick känna mig som en drottning en hel helg! Fantastisk mat, lugn, trygg och skön atmosfär. Lyx i kubik! Jag kan inte nog tacka hela personalen som gjorde vår helg så minnesvärd. Extra tack till köket och servisen. Vi kommer tillbaka!!!

Datum för vistelsen: december 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack J8030AMlindae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristin Boman, Ägare på Bomans Hotell & Restaurang i Trosa, svarade på det här omdömetSvarade 6 december 2021

Hej,
Jag blir verkligen glad när jag läser dina ord. Så roligt att ni är nöjda med ert besök på Bomans. Att få känna sig som en drottning är ju inte dumt! Hjärtligt välkommen tillbaka vid tillfälle.

Kristin

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 november 2021

Om man inte har varit på Bomans hotell så är det ett måste!
Bomans hotell har alltid varit ett favorithotell, fantastiska miljö, mat och service . Ett hotell som har sinne för detaljer och vet hur du ska hitta känslan för att maximera upplevelsen . Mitt favorit hotell i alla kategorier, ett hotell med hjärta och personlighet och inte minst all vacker konst som klär hotellet Rummen är fantastiska och inredda med mycket kärlek, finns inget som är lämnat åt slumpen på Bomans hotell. Tack Kristin och alla personal för att ni skapar en fantastisk upplevelse . Alla måste någon gång bo på Bomans Hotell i vackra Trosa

Datum för vistelsen: november 2021
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack camilla813
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen