Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Utmärkt

UtmärktKuperad o trevlig bana. Fina hotellrum. Tillgång till vattenkokare o kaffe på ... läs mer

Omdömet skrevs 8 maj 2021
monicabY5220YJ
från mobil enhet
Trevligt

Nytt fint boende vid golfbana. Stora fina rum med möjlighet att sitta utanför rummet. Kylskåp och ... läs mer

Omdömet skrevs 20 juli 2020
MVGB
,
Leksand, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 12 omdömen
  
Omdömen (12)
Filtrera omdömen
12 resultat
Medlemsbetyg
4
8
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
4
8
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 12 omdömen
Omdömet skrevs 8 maj 2021 från mobil enhet

UtmärktKuperad o trevlig bana. Fina hotellrum. Tillgång till vattenkokare o kaffe på rummet.
Trevlig restaurang med mycket god mat.
Trevlig personal.

Datum för upplevelsen: maj 2021
Tack monicabY5220YJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020 från mobil enhet

Nytt fint boende vid golfbana. Stora fina rum med möjlighet att sitta utanför rummet. Kylskåp och vattenkokare på rummet. Ok frukost och mycket god och prisvärd lunch. Rent och snyggt. Tyvärr på tok för varmt rum säkert 30 grader på natten och ingen ventilation.

Datum för upplevelsen: juli 2020
2  Tack MVGB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019

Åt lunchbufféen och är ännu en gång nöjd. God vällagad mat med sallad, dryck, kaffe och liten kaka för 100 kr. Dessutom trevlig miljö även om man inte är golfare. Trevligt glatt bemötande.

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack 262annalena_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2019 från mobil enhet

Hotellet ligger några meter bort med egen uteplats. Alldeles nära kan du kliva ut på Slrmlandsleden. Markerna runt Tullgarns slott är jättefina. Och så förstås Trosa; en av Sveriges mysigaste städer!

Datum för upplevelsen: juni 2018
Tack 384susanneg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2018

Trevlig och öppen bana som ligger i fin natur, många hål är ganska utmanande
och snabba greener. Restaurangen bjuder på bra mat i mysig miljö, stor och rymlig parkering nära ranchen.

Datum för upplevelsen: maj 2018
Tack GizmoTrosa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen