Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott och vällagad prisvärd mat”

Ankaret Restaurang & Pub
Rankad som nr 8 av 21 Restauranger i Trosa
Prisklass: 90 US$ - 280 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Kycklingspett , saftiga och goda, Kalv entrecote där man gick välja mellan planka, pommes eller gratäng. Fräscht och rent. Trevlig personal. Prisvärd mat, rekommenderas

Datum för besöket: maj 2021
Tack 348katarinai
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (56)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 56 omdömen

Omdömet skrevs 12 november 2020

Restaurang med fin veranda mitt i centrum. Menyn är stor och varierad, det finns både pizza, hamburgare och kött- och fiskrätter, så det finns valmöjligheter och prisklasser för de flesta.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Ulla M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2020 från mobil enhet

Fräscht, mysig miljö och bra utbud på menyn! Trevlig personal! Väldigt bra pris och service. Supernöjda!

Datum för besöket: september 2020
2  Tack 733danielk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2020

Vi var där den 11/8 till middag. Vi tog kycklingspett betyg 4/5, Schnitzel 5/5, Oxfilépastan 5/5 riktigt god mat. Trevlig personal, man behövde inte vänta länge på maten. En fantastisk upplevelse.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Joj4life
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2020 från mobil enhet

Vitlöksbrödet med tsatsikin var ok men helt fel bröd. Riktigt trist Bookmaker toast, med samma, inte så bra bröd, som man gjorde vitlöksbrödet. Torr barnburgare. Barn pizzan god. Lite dryg servitris.

Datum för besöket: augusti 2020
1  Tack sealla
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ankaret Restaurang & Pub tittade också på

Trosa, Södermanlands län
Trosa, Södermanlands län
 

Besökt Ankaret Restaurang & Pub? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt