Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Endroit plein de charme et au calme”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 2
Montignac, Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Franska först
  • Ospecificerat
Ospecificerat
Franska först
Ospecificerat
Ospecificerat
corinne g
Le plessis bouchard
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 3 januari 2018 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 5 2018
Merci pou vos gentillesses, JILL
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
michelr24 ...
2 omdömen
Omdömet skrevs 3 september 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 30 2017
Tres content que vous passé les bonne moment au les Rosiers, Merci pour voter choir, a la prochaine peut-etre, amicalement, jill
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
ISABELLE ...
Riom, Frankrike
Nivå 3 Skribent
16 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 31 augusti 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning

Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 30 2017
Merci - A la prochaine j’espere tres amicalement, Jill
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Auchel, Frankrike
Omdömet skrevs 25 september 2015 för en vistelse i augusti 2014
Google-översättning

Resegrupp: Solo
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
okt 13 2016
Je vous en prie, c'est ma pleasire, excuse ma francasie ..a la prochaine fois j'espere..Amicalement Jill
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt