Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magiskt god mat”
Omdöme om Bad Wolf BBQ

Bad Wolf BBQ
Rankad som nr 1 av 148 Restauranger i Visby
Certificate of Excellence
Prisklass: 11 US$ - 21 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Väldigt kräsen på kamben då jag kört själv i flera år. Grabben beställde spareribs och jag beställde baby back ribs. Bägge var grymt bra tillagade. Frugan käkade hamburgaren, god smak men lite för kompakt. Goda bbq såser och Coleslaw till. Sen vart det inte sämre med störtskön lirare som tog beställningarna. 5 av 5

Datum för besöket: juli 2020
Tack tobiasr784
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (307)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 307 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Galet bra! Mycket mat och otroligt gott! Enkelt och trevligt. Bästa Tex MeX USA. Enkel resturang med beställning i baren men väl fungerande!

Datum för besöket: juli 2020
Tack PetMag23
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Perfekt för vår familj, baby back ribbsen var magiska, salladen var lysande. Mycket bra utbud på ölen. Perfekt ställe GÅ HIT !!

Datum för besöket: juli 2020
Tack jockeg152
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Helt magisk restaurang, rolig och trevlig personal. Riktigt fint käk och man blir mätt som stor ätare, mycket prisvärt.

Datum för besöket: juli 2020
Tack P7930EQjohanl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Grym kärlek till maten och den kärleken fick jag smaka på idag.
Ett måste om man besöker Visby.
Åt burgare.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 674rogera
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bad Wolf BBQ tittade också på

 

Besökt Bad Wolf BBQ? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt