Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Medioker upplevelse på Adesgatan”
Omdöme om Bad Wolf BBQ

Bad Wolf BBQ
Rankad som nr 2 av 153 Restauranger i Visby
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 16 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 mars 2018

Trevlig personal på speciellt ställe. Grova träbänkar och grovt tillyxad mat kanske passar en del. På oss gav det tyvärr bara ett intryck av en turistfälla bland andra på Visbys paradgata.

    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack Anders A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (180)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4044 av 180 omdömen

Omdömet skrevs 4 december 2017

Inredningen är spartansk med grova träbord och träbänkar.
Menyn bestod av rökta kötträtter(spjäll) till detta serverades en liten skål coleslaw.
Det finns även några tex-mex rätter även de med rökt kött.
Portionerna är stora och smakerna är bra.
Personalen är trevlig och förklarar hur köttet är rökt och maten tillagad.

    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack 3 572 001
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Erik S, Owner på Bad Wolf BBQ, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2018
Google-översättning

Howdy! Thank you for taking the time to review our restaurant. We strive to give you an authentic BBQ experience in a very traditional setting hence the down home atmosphere where we focus on the food and not on gimmicks. It might seem a bit sparsely decorated but I assure you that this is exactly what you would find in any true to their craft BBQ joint. Viva Tacos & Dig The Pig!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2017 från mobil enhet

Provade ribsen,mums! Välj din egna styrka på såsen till. Supergott! Tog chips, gucamole samt salsa till, blev mycket mätta. En hel del olika öl sorter att prova, kul!
Ägarinnan var super trevlig, kom och pratade en del medans vi njöt av maten. Avslutade med kaffe och hemgjord "key lime pie"! WOW!
Thanks for a lovely dinner and the pie! (Got your recipie!)

1  Tack Lisa B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Erik S, Owner på Bad Wolf BBQ, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2018
Google-översättning

Many thanks for your awesome review Lisa! We appreciate very much that you enjoyed your meal! It was also great to chat a bit about food and we are very happy to share our recipes as food is all about sharing, love and family! We hope to see you soon again and when you come bring us a slice of your pie. :-)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2017

Ett ställe som är enkelt och avskalat. Fokus ligger på bra mat vilket man lyckats med. Innan vi satte oss fick vi lite info maten och deras filosofi om att göra allt från grunden. Trevligt. Ribsen var fantastiskt goda. Det blev en trevlig kväll med MYCKET mat och en hel del snack med personalen om både det ena och det andra.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Dennis A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Erik S, Owner på Bad Wolf BBQ, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2018
Google-översättning

Dennis, it was great having you and your little dude here and we also appreciate very much that you gave us such a glowing review! Many thanks again for a nice evening and a very pleasant chat! See you around Cowboys!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2017 från mobil enhet

Supergod mat rekommenderas för alla som gillar riktigt kött och bbq. Om du är i Visby och är hungrig så är detta ett måste

Tack Måns A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Erik S, Owner på Bad Wolf BBQ, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2018
Google-översättning

Many thanks Dude! You summed up our concept and our food so very well and we are pumped that you liked it! Stay Hungry Amigo and Dig The Pig! Aaaarhh-Woooooo!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bad Wolf BBQ tittade också på

 

Besökt Bad Wolf BBQ? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt