Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra service och god pizza”
Omdöme om Isola Bella

Isola Bella
Rankad som nr 21 av 148 Restauranger i Visby
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Buffé, Bokningar
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Bra läge intill Stora torget i Visby. En exklusivare pizza och pastarestaurang med väldigt bra service.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack harildsjohanna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (299)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 299 omdömen

Omdömet skrevs 16 juli 2020 från mobil enhet

Underbart ställe som man finner i en liten smal gränd. Vi åt en alldeles utsökt fläsksida med ett gott rött vin till som tillsammans bildade en fantastisk upplevelse. Stort plus till personalen som gav mycket bra service.

Se till att boka ett bord här under er vistelse för detta är ett måste.

Datum för besöket: juli 2020
Tack pjotrushek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2020

Tog jövligt lång tid Över 1 timme Satt vi och väntade men gott som fan var det, ingen dricks här inte

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Ellaklint
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2020 från mobil enhet

Satt inne i valvet, mysigt! Vitlöksbröd, pizza Parma och rött vin= fullträff! Jättegott och fin service!

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack mrsbloodykisses
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2020 från mobil enhet

Trevlig mysig innergård med skydd för blåst o regn. Även mysigt inne i restaurangen. God mat men dyrt. Vi åt vegetariskt. Grillat spett med grönsaker. Det var gott. Men högt pris. Till efterrätt en citronsorbet. Fick en lite klick som innehöll is.
Sammanfattningsvis: mysig miljö, god mat men dyrt för den typ av mat vi åt iallafall.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Berith9
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Isola Bella tittade också på

 

Besökt Isola Bella? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt