Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Endast testat baren”
Omdöme om Munkkallaren

Munkkallaren
Rankad som nr 18 av 149 Restauranger i Visby
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 19 september 2020 från mobil enhet

Eftersom vi kom lite sent kunde vi bara testa baren. Vi ville beställa en Mojito men man viste inte vad det var väldigt underligt på en så pass känd restaurang. Jag trodde mer om Munkkällaren.... kommer svårligen hit igen.

Datum för besöket: september 2020
Tack caun46
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (373)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 373 omdömen

Omdömet skrevs 19 september 2020

Mysig restaurang med mkt god mat. Vår servitris var dock snäsig, otrevlig och lämnade oss åt vårt öde. När vi gav upp om kaffe/dessert eller påfyllning och frågade kvinnan om betalning kom hon till slut till bordet. Ohövlig, kort i tonen och inte ett leende. Förtog hela känslan av restauranbesöket.

Datum för besöket: september 2020
Tack Zandra75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 september 2020 från mobil enhet

Om man gillar att vänta sjukt länge på maten är det här ett toppenställe. Mysig miljö, kass service

Datum för besöket: september 2020
Tack bodili2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2020

Helt ok mat bitvis. Vissa i sällskapet beställde hamburgare men den visade sig vara mer av en råbiff. Hamburgarna skickades ut två gånger för att få lite mera färg men kom tillbaka likadana. I puben får man vänta en timme på att beställa vid bordet och då vet de inte hur man gör en Tom Collins.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack PerA41
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2020

Bra kvalitet på maten och supermysig innergård. Lagom stora portioner och trevlig personal. Rimliga priser.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack ChristinaE1135
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Munkkallaren tittade också på

 

Besökt Munkkallaren? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt