Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Konstnärspar”
Omdöme om Bakfickan

Bakfickan
Rankad som nr 5 av 150 Restauranger i Visby
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan från mobil enhet

Mycket vacker idyllisk natur och då som vi ett vackert par som vi passar in där som vem som helst annars

Datum för besöket: juli 2021
Tack 6561RoM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (860)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 860 omdömen

Omdömet skrevs 16 augusti 2021 från mobil enhet

Så bra, det var fullt men värden / kyparn var trevlig och rak, sätt er i baren så kommer jag och hämtar er om ca 45 min så ska ni få ert bord, satt och gjort så blev det, supertrevlig kille i baren, här har Bolaget mfl mycket att lära hur man bemöter folk. väl på plats får vi en lika trevlig servitris, maten det bästa vi ätit på länge , bra priser dessutom.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack kentrick1968
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2021

Åt strömming och rökta räkor, jag och min mamma delade och det var verkligen mycket mat! Godaste strömmingen jag ätit och gott vin. Servicen här är av toppklass och atmosfären väldigt mysig. Kan varmt rekommendera!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 562stinat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Åt en kanon lunch i baren. Toast Skagen till förrätt och stekt strömming till varmrätt. Verkligen supersmarrigt. Speciellt tack till vår grymma servitör Noa!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack JUS19920809
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021

Superfint ,supertrevligt,och super super supergott
Jag rekommenderar varmt man blir alltid nöjd

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 140agnieszkao
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bakfickan tittade också på

 
 

Besökt Bakfickan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt