Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk upplevelse”
Omdöme om Gamla Masters

Gamla Masters
Rankad som nr 5 av 157 Restauranger i Visby
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Affärsmöten, Romantiska möten
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 31 augusti 2018 från mobil enhet

Lätt att få bord trots att vi inte bokat. Utmärkt service och hjälp med att hitta lämpliga drycker. Mycket vällagad mat, vi åt kräftsoppan och lammfilé. Avrundade med kaffe & cognac.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack 249andersh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (297)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 297 omdömen

Omdömet skrevs 28 augusti 2018

Underbart vällagad mat. Bra service, trevlig personal. Öppnar lite sent så tänk inte på tidig middag

Datum för besöket: augusti 2018
Tack CarinaJ169
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2018

Maten är fantastisk på Gamla Masters, men den är också rätt dyr, i alla fall under Almedalsveckan. STämningen är alltid hög och det behövs nog alltid att man bokar bord i förväg.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Berit B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2018 från mobil enhet

När vi skulle välja restaurang sökte vi efter bra betyg och hittade Gamka Masters. Väl värda sin plats i White guide, med perfekt mat och kunnig, trevlig personal. Familjär stämning och kvalitet. Går gärna tillbaks!

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Pepparmynta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2018 från mobil enhet

En vårt gång hade ett krav, det ska finnas lammracks & när vi sökte kom gamla masters upp. Vi blev absolut inte besvikna!

Riktigt bra service från början till slut, vi hade barnvagn med oss & det var inga problem. Lyhörda, gav bra inputs när vi tvekade, bra uppföljning på dryck, helt perfekt!

& så maten , inget att klaga på! Topp rakt igenom för alla fyra! Hade absolut kunnat gå tillbaka nästa gång vi besöker Visby!

Rekommenderas starkt!

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Lisa D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gamla Masters tittade också på

 
Visby, Gotland
 

Besökt Gamla Masters? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt