Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sämsta ställer”
Omdöme om Ching & Chong

Ching & Chong
Rankad som nr 89 av 150 Restauranger i Visby
Kök: Asiatiskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2019

Sämsta stället jag har varit på otrevlig personal som skriker ingen mat framme osv gå inte hit!!!!!!

Datum för besöket: juli 2019
Tack Filip L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (43)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

913 av 43 omdömen

Omdömet skrevs 26 juli 2019 från mobil enhet

Vällagad mat med styrka där det behövs. Var lite orolig för det stora utbudet då det brukar betyda att kvaliteten sjunker, men ching & chong har en bra genomgående lägstanivå. Sushin är bra med stor bredd inklusive lax, tofu(!), californis rolls och bläckfisk. Bitarna är små vilket jag gillar. Sushiriset kunde ha lite mer risvinäger för min smak men var annars ok.

Thaimaten är välsmakande och kryddig där det behövs. Missa inte fisksåsen som är fenomenal. Husmanskosten är väl den svagaste länken men bra för kinkiga barn.
Kaffe kakor dryck ingår.
Mycket prisvärd buffé!

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack crindebratt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2019

Helt klart mest prisvärda lunchalternativ i Visby vilket också märks eftersom det är den klart mest välbesökta lunchrestaurangen i Visby!. Perfekta stället att ta med sig barn till eftersom det finns så mycket gott att välja på för alla. Sushin är klart allra bäst men husmanskosten håller ofta också mycket god klass liksom de asiatiska rätterna.

Datum för besöket: mars 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Johan H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2018 från mobil enhet

Stor och fräsch lokal med många sittplatser.

Personalen var trevliga men kändes lite oproffsiga då dom stod med mobilen i ansiktet. Och under min vistelse där kunde jag se folk äta gratis då dom antagligen kände ägaren. Jag tycker att man kan vara lite mer diskret med sånt.

Men allt som allt var det okej.

Datum för besöket: juli 2018
Tack hanje02
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2018

Buffe med husman, kina, lite thai och sushi. Maten helt ok, bättre än vad man förväntar sig på ett ställe med det här konceptet. Sushin faktiskt bland den bästa på Gotland - men du får ha lite tålamod, för den är hårdvaluta i lunchkön. Prisvärt, bra om man är ett gäng med många viljor, de flesta kan hitta något - utom möjligen veganen. Miljön kan vara stökig och trångt vid borden rätt ofta.

Datum för besöket: april 2018
Tack Megafred
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ching & Chong tittade också på

 

Besökt Ching & Chong? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt