Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God frukost”
Omdöme om Sjalso Bageri

Sjalso Bageri
Rankad som nr 2 av 5 Smått och gott i Visby
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

God frukost och bullar! Fin utsikt mot havet och trevliga personal. Mycket mysigt ställe att äta frukost på. Man kunde sitta och njuta av naturen hur länge så helst!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack thikje
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (180)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 180 omdömen

Omdömet skrevs 10 augusti 2021 från mobil enhet

Fantastiskt goda lunch mackor. Bästa vi nånsin ätit. Lite små men fick äta flera. Bullarna goda men inte i samma klass som mackorna. Perfekt cykeltur från Visby.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack B9408ACevab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Mycket goda frukostbröd och vi har även provat alla bullarna i sortimentet och dom är verkligen på en toppen nivå! Väl värt ett besök eller två!

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack Jeppejeppsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2021 från mobil enhet

Trevligt ställe med mycket goda mackor och bullar. Vacker miljö. Glöm inte att åka ner till hamnen nedanför när du ändå är där.

Datum för besöket: juni 2021
Tack Stefan P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2021 från mobil enhet

Vi beställde 4 olika sorters bullar att dela på. Det var väldigt bra smak men bullarna var väldigt torra och kompakta. Vi tycker inte de var värda priset.

Datum för besöket: juni 2021
Tack MalinB574
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sjalso Bageri tittade också på

 

Besökt Sjalso Bageri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt