Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gofika”
Omdöme om Sjalso Bageri

Sjalso Bageri
Rankad som nr 2 av 5 Smått och gott i Visby
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Underbar miljö nära fiskeläget, drack kaffe och åt kardemummabulle, väldigt gott! Väl värt ett besök.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
Tack gunsanoberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (171)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 171 omdömen

Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Mycket god kardemummabulle gjort på lokala råvaror. Mysig atmosfär och fin inredning. Det fanns även färdiggjorda lunchmackor i bra kombinationer för bra pris. Rekommenderas

Datum för besöket: juli 2020
Tack oliviat643
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Trevligt bageri med goda kunchmackor och riktigt gott kaffebröd.
Fint att sitta ute nära havet och gott om plats.

Datum för besöket: juli 2020
Tack AnnaH4035
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2020

Längtar du efter garanterat nybakat till kaffet ? eller nybakat matbröd ? Då är det till Själsö man ska åka :) Här är personalen fantastisk...och allt som serveras till det goda kaffet, ger mersmak.
Vi åker med glädje hit varje sommar.

Datum för besöket: september 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack bennyulla2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2019 från mobil enhet

Mysigt ställe där man aldrig blir besviken. Denna gång fikade vi med varsin bulle med kaffe och te till. Alltid lika gott fikabröd.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack 351jennya
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sjalso Bageri tittade också på

 

Besökt Sjalso Bageri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt